Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Форумџии ми треба помош околу задачи ако знае некој за Radient Intensity, пресметување спектар на видливиот дел од спектарот на електро магнетни бранови, претворување на дадена боја од колор моделите.

Кај има на сајтов на УГД да видам кои предмети и факултети ги има как дисперзирани во Скопје? Барав на сајтот ама не се снајдов некако, некој поупатен нека ми објасни што како иде.

Некој онлајн сајт за учење на изводи и интеграли.... од наједноставни до најсложени? Сум ги заборавил .... а сакам да го освежам знаењето пак.

постои негде кај што можеш да се обратиш за плаќање на таксени марки преку телефон? 2 Пати ми земаа кредит без да пратат код..

Neznam dal tuka e mestoto za prasanjevo il ne ..no deneska slusnav edno neobicno pravilo koe me zacudi ..
Ke se potrudam da objasnam kratok i jasen ..
Vraboten u obrazovanie kako zamena za drug nastavnik,vo period od 6(?(ednaska kaza 9 meseca,malku nejasen mi bese) deka posle toj period od raboten odnos i zavrsuvanje na istiot,ke dobie plata vo ist vremenski period(6 il 9 meseci)
I samo uste edno da pojasnam,deka deckoto e samo prijeven,samo so dogovor za rabota,no ne i resenie .
Toa sto me interesira e dal ova vistina,iako mene me zacudi i nekako nelogicno mi izgledase ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Здраво луге, ја имам едно прашање да нема некој материјал за филмска продукција?
Благодарам од напред, частам пиво и пица.

Здраво сакам да ве прашам дали користењето на бубица е штетно за ушите дали може да ти се заглави во уши и како тоа може да се заглави кога користиш магнет?

Што мислите кој Јазик е полесен за 2 семестар Геодезија на Градежен?
И ако знае некој да каже што се учи на овие изборниве и кој предмети се најлесни од овие што се избираат?

Screenshot_2017_01_21_18_13_45.png

Здраво другари, имам едно прашање можда е глупо не ми се смејте.. Дипломата од факултет кога ја доделуваат ако се сите предмети положени со завршување на 8ми семестар (мај)?

Случaјнo некoј дa не имa oбјaснети зaдaчи зa електрoтехникa или пaк дa ме нaсoчи кaде би мoжел дa пoбaрaм? Блaгoдaрaм.

3 casa po red ne odam na test fizika i mi stava ocenka 1 so opravdanie deka mora da ima ocenka a ne e kraj na godina. Pa sakam da prasam dali moze da mi stavi ocenka 1 bez moe znaenje, bez moe prisustvo, bez odgovarano na taa tema nitu praeno test? ve molam odgovorete mi itno

3 casa po red ne odam na test fizika i mi stava ocenka 1 so opravdanie deka mora da ima ocenka a ne e kraj na godina. Pa sakam da prasam dali moze da mi stavi ocenka 1 bez moe znaenje, bez moe prisustvo, bez odgovarano na taa tema nitu praeno test? ve molam odgovorete mi itno

Мoже

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom