Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stom e ovcata tuka i ovcaro ke se pojaviTuka ima samo stado koe ceka da se pojavi nekoj nov ovcar. Sekoj vtor post: Molim te daj, molim te. Bog da cuva.
Nema vrska so blokiranje na ip drugo e vo prasanjeBlokirana ti je tvoja ip.....
Ja bih ti rado poslao ali nijednu listu nisi objavio javno sve neka pitanja sa tvoje strane.i meni posalji molim te![]()
Pifi rijetko se slazem sa tobom ali ponekad(rijetko) dobro kazes....slika govori sto rijeci.....
Naj gorje je to sto ta na slika zaradi vise ot tobom i u vecerni satima je u diskoteka.Evo ti Adnan00123 tipicni primer na prosjak cel dan ovde se molika a u vecerni sata gleda nettvplus pa i cek se hvali ovde na forum.Pifi rijetko se slazem sa tobom ali ponekad(rijetko) dobro kazes....slika govori sto rijeci.....
Nema vrska so blokiranje na ip drugo e vo prasanje
Прегледај го приврзокот 167194[DOUBLEPOST=1490140094][/DOUBLEPOST]ping: unknown host srv3.balkantvmedia.com[DOUBLEPOST=1490140337][/DOUBLEPOST]
Ja bih ti rado poslao ali nijednu listu nisi objavio javno sve neka pitanja sa tvoje strane.
evo
http://forum.kajgana.com/search/51932103/
ja nista ne stavljam javno ovdje
ko hoce od mene listu nek me pita preko pp
onima kome sam dao znaju i nek se slobodno jave da sam ja njima dao
sta mislis dije banovac
ja mu dao 100 liste
nema ga vec jedne nedelje![]()
Sad vrsi rasprodazbu pa se vraca.vidis izgubio covek zbog liste ahahahhahaa
Evo za sve one koji neznaju kako radi balkantvmedia dobro pogledajte sliku i tako prepravite za skeniranje - slika >>>>>
Imate upute kada skinete listu morate dodati user-agent kako bi mogli gledati preko vlc playera.
sportbili zeli ugodno igranje sa skeniranjem.
Evo za one koji nisu mozda skinuli - Balkantvmedia upute za skeniranje Download