D
Drexel
Гостин
Od koga dojde ovaa novata Ilijana Jotova nema potpisano ukaz ???
Има еден случај со барбараи која чекала 6 месеци, илјана прво сака ментално да те растреможи и распарчи па потоа да потпише

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od koga dojde ovaa novata Ilijana Jotova nema potpisano ukaz ???
Има еден случај со барбараи која чекала 6 месеци, илјана прво сака ментално да те растреможи и распарчи па потоа да потпише![]()
I JAS SUM VEKE 6 MESECI FINALNA. NA INTERVJU 26 JANUARI 2016Zdravo, vo Januari godinava mi se smeni statusot vo "По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. " Ima li nekoj iskustvo kolku se ceka posle ovoj cekor ? Podneseno imam za pasos 2015 , intervjuto mi bese Feb 2016 . Fala.
da i mene taka mi kazaa a vidov na internet full visa free sto znaci deka e takaОд тоа што знам, од први декември 2017, слободно ќе може без виза да се работи во Канада.
Можеби е само шпекулација
Од тоа што знам, од први декември 2017, слободно ќе може без виза да се работи во Канада.
Можеби е само шпекулација
da prasam od dekemvrii bugarite nema da im treba viza za kanada,mi kazaa deka ke mozelo da se raboti i zivee isto kako vo eu zemjite proveriv pisuva full visa free,znae li nekoj dali e ova vistina
Druze neli osekas deka toa bolno sustestvo ve vozi taa prvo i prvo ne e ok so umot nea ke i potpisala a na nikoj drug nema potpisano ukaz koj broj na ukaz e ti kazalaИма еден случај со барбараи која чекала 6 месеци, илјана прво сака ментално да те растреможи и распарчи па потоа да потпише![]()
Druze neli osekas deka toa bolno sustestvo ve vozi taa prvo i prvo ne e ok so umot nea ke i potpisala a na nikoj drug nema potpisano ukaz koj broj na ukaz e ti kazala![]()