Променливи се бројките, ама на пример, читам... „Во 2004 година стапката на доенечка смртност изнесуваше 13.2, а 2015 стапката изнесува 8.5 промили..“Па зашто сеа има најголема смртност на новороденчиња а не во времето на СДСМ.
Променливи се бројките, ама на пример, читам... „Во 2004 година стапката на доенечка смртност изнесуваше 13.2, а 2015 стапката изнесува 8.5 промили..“Па зашто сеа има најголема смртност на новороденчиња а не во времето на СДСМ.
мене па ме чуди како сите вие што го ругате дебелиов и неговата публика повеќе го гледате и пратите од било кој друг, јас лично ниту го мразам ни ништо ама ова што го постиравте овде на форумов е нешто што прв пат го гледам од него, да не бевте вие овде не ќе знаев ни кој е.Памтам и на 103ка кога беше ама тоа беа други времиња, еден друг Јанко. Ова денес е класичен дебил, морон. Една емисија повикува на пребројување, друга вели дека не е човек што згазнал а мравка. Класичен идиот, стока која ми глуми револт. Па Жаре од Еден на Еден е по „природен“ во неговите досадни емисии него овој „настап“ вчера на мисиров. Жал ме фати што сфатив дека дома седат луѓе, семејства, го гледаат и се палат на неговиот лажен патриотизам и си велат „ајде утре излагаме, одиме и гриземе глави на предавниците“.
Тоа ти го велиш, можеби не е лажен... се палат на неговиот лажен патриотизам ...
Концептот со читање новини и коментирање тој го повлече од 103-ка. И јас тогаш имав друго мислење за него. 103-ка е дел од МРТВ, а тој во времето на БЦ отворено го пцуеше и него и сите политичари во државава. Таа гутенбергова галаксија беше многу млака, иако идеше на една телевизија во сопственост на еден тип од дпне што почина (ако добро се сеќавам) - после стана прасево ваква к**ождерка, ваква политчка опајдара. Еден куп такви ко него успеаа да ги купат талибанциве, што кажува дека и тогаш ништо не вределе. На крај краева пола од вампирине у МАНУ се такви токмаци, не па некој уличар ко овој.Памтам и на 103ка кога беше ама тоа беа други времиња, еден друг Јанко. Ова денес е класичен дебил, морон. Една емисија повикува на пребројување, друга вели дека не е човек што згазнал а мравка. Класичен идиот, стока која ми глуми револт. Па Жаре од Еден на Еден е по „природен“ во неговите досадни емисии него овој „настап“ вчера на мисиров. Жал ме фати што сфатив дека дома седат луѓе, семејства, го гледаат и се палат на неговиот лажен патриотизам и си велат „ајде утре излагаме, одиме и гриземе глави на предавниците“.
И покрај силните опреми што се набавуваа?[DOUBLEPOST=1490086039][/DOUBLEPOST]..во Македонија има 35 ГРАДОВИ..До 2007 беше лошо сега е неподносливо.
Никакви силни опреми нема хорхе, квалитетниот кадар е преполовен, затворени се еден куп оделенија низ клиниките сведени на најосновното, има огромен недостаток на апаратура и материјали итн итн. Посебно источна Македонија е пустелија невидена, ужас.И покрај силните опреми што се набавуваа?
Јас да ти пријавувам постови? Очигледно погрешно си ме разбал, не сум јас Ти. Не пријавувам јас постови, не се заканувам по приватни пораки, не ширам дезинформации и муабети од типот рекла казала за други членови без да можам тоа да го поткрепам со опиплив доказ тоа мое тврдење за некој како во случајот за тебе.@мкд владе Слободно пријавувај ги моите постови. Од мене немаш примено порака, ниту планирам со тебе да испраам криви дрини. Да бидам искрен, да не е форумов, ти не би имал прилика да дојдеш до мене и мои ставови и тоа треба да го цениш. Има тука луѓе што ти се обраќаат со "МАДЕ" и потполно ги разбирам. Јас не ти пишувам така, ама пак ми враќаш со "Лажиш, психопат, лечи се...". Ти не извади некаков податок да ми контрираш или да ме побиеш, туку ко селска тетка некоја со клетви и навреди.
Кој следен потег човече, не се пали. Еве сендвич ќе лапаш денеска, сончево е, ќе ја видиш метрополава, гипсовите скопски, може ќе треба пак да кампирате и да ни го умирисуете градов и да не се вози од вас, може ќе ти текне за некоја нова анкета, спин или нешто што може да постигне мозок со толкава кубикажа.
Не ми е јасно од каде знаеш приватни работи на човеков? Не е од село дојден, скопјанец е, а како знаеш дека куфер спакувал? Ти кажал ли некој?Јанко не земал плата и бил патриот.
Треба вака секоја емисија да му се јавува по еден за да си го покаже неговото вистинско сељачко лице. Не дека не го знаеме ама да го видат сите. Јаде лајна за излегување на улици па дури палка стаил на масата а тој сиротиот куферот си го спакувал уште од декември.
Копар екипа? Две червени?Путенце ДПМНЕ се мртовци не си го разбрал? Нема пари, кој што држи парите тој ебе. демек ебениот ке биде хорхе.
Како прво, да те прашам: Дали на сите вас кои сте симпатизери на СДСМ (и слично) ве инструираат да настапувате со навреди? Јас не сум хорхе и така „мангупски“ не сакам да ми се обраќаш, требало од мал да те воспитаат дека на луѓето со учивост треба да им се обраќаш, особено кон оние кои исто така тебе ти се обраќаат. Или за мозочни активности. Сите гледаме дека се набавуваа(т) доста опреми за болниците во Р. Македонија, ти сега велиш „никакви силни опреми“. Јас не реков дека се купи и опреми секоја амбуланта во РМ. Ниту пак бранам одредена гарнитура. Само дискутирам, учестувам со работи кои може да придонесат во разговорот.Никакви силни опреми нема хорхе, квалитетниот кадар е преполовен, затворени се еден куп оделенија низ клиниките сведени на најосновното, има огромен недостаток на апаратура и материјали итн итн. Посебно источна Македонија е пустелија невидена, ужас.
Секој со минимална мозочна активност може да го види ова.