Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ha ha badijala bese dobar forum skoro kako kajgana sega.ednas I go haknaa no ne priznavaa nisto

Zato ljudi nazad u svoje matične Države, jer ovdje su rođaci, kumovi, prijatelji ovdje je sve toplo za razliku od Zapada gdje sin nema vremena za majku, otac za dijete i slično. Još uvijek se kod nas raja okuplja na proslavama Nove Godine, prvog maja i sl., a o roštiljima i zabavama da nepričam. E sad da nebude da je ovdje bajka, kod nas nema para ali ima sreće

Zato ljudi nazad u svoje matične Države, jer ovdje su rođaci, kumovi, prijatelji ovdje je sve toplo za razliku od Zapada gdje sin nema vremena za majku, otac za dijete i slično. Još uvijek se kod nas raja okuplja na proslavama Nove Godine, prvog maja i sl., a o roštiljima i zabavama da nepričam. E sad da nebude da je ovdje bajka, kod nas nema para ali ima sreće
Nazad se vracat zasto sa videli da sa mnogo postali tarikate tamo pa nema mesto za sve.Da uzima 100000 evra mesecna plata znas li kada ce se vrati nikad.

Moze da zamolam za lista na ex-yu kanali? Fala. :)

Da li mi netko moze reci prilikom skeniranja,krekanja da li su dovoljni transparent proxy i da li ga serveri onda prepoznaju i blacklistaju.Tesko mi je doci do puno anonimnih ili elite proxy-a.Hvala

pozdrav svima, moze li mi neko poslati stabilnu ex yu listu?

QzXZg9l.jpg
http://iptvforu.blogspot.com.es/2017/03/aiohnb2017.html

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom