- Член од
- 26 февруари 2017
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 186
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako ne radi pa sve zivo radi.Trenutno oko 190 domacih servera radi.Konekcije na listama odljudi dali moze jedna valjana lista swe ziwo sto imam nista neradi
Nemoj unistavat na cro satu liste sa vise konekcija.Administratori, neka lik plati reklamu pa nek se reklamira kolko hoce.
Pokucas na vrata... kazes "Dobar dan".... I polako udjes.
Koji mu je server da vam podijelim neka neko posalje na pmOvo ti je besplatna reklama,to ti nije u redu, nisi ludi ovi ljudi koji djele besplatno, mogu i oni počet naplacivat liste.
Sto, da nisu tvoje ?Kako ne radi pa sve zivo radi.Trenutno oko 190 domacih servera radi.Konekcije na listama od
20 pa do 5000 koliko oces[DOUBLEPOST=1489773988][/DOUBLEPOST]
Nemoj unistavat na cro satu liste sa vise konekcija.
Па незнам одкае ме знаш али едно време бев многу активен на БАДИЈАЛА еден од најдобрите форуми затоа време поздрав приателе?Наоѓаат скенерите. Од 2007 си ги искршил прстите од пишување, познат си ми од некаде
.
Код:http://plexflixiptv.co.uk/playlist?type=m3u&deviceUser=SBOX001599839&devicePass=191116
Nekoje jesu ali sada nisu nicije,malo razmisli ubuduce.Sto, da nisu tvoje ?
Bravo tako se priča.Kako to mislis jesu tvoje, restrimujes kanale, objavio sam tvoj server ?
Ili si mi ti mozda dao te liste pa ih ja objavio ?
Po tebi je uredu unistavati liste sa jednom konekcijom a ove sa vise ne ?
Sta cu ja da objavljujem to je moj problem a ne toj.
Zato uzivaj u mojim postovima i listama![]()
pametno je rekao daji na pmSto, da nisu tvoje ?