Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova na tvojata prepiska ?Uste eden nov status li ????![]()
Uste eden nov status li ????![]()
Kakov proishod imas? Ti pisuva li vrz osnova na sto ti e daden?Uste eden nov status li ????![]()
Ova na tvojata prepiska ?
Ne e ova mojata prepiska, na stranata na Bugarsko drzavjanstvo na facebook imaat objaveno konkreten slucaj so ispraten na vakva proverka,kakva i da e.Kakov proishod imas? Ti pisuva li vrz osnova na sto ti e daden?
Koja godina ti e izdaden proizhodot od DABC?Ne e ova mojata prepiska, na stranata na Bugarsko drzavjanstvo na facebook imaat objaveno konkreten slucaj so ispraten na vakva proverka,kakva i da e.
Ne e ova mojata prepiska, mene 2016 mi e izdaden proishodot, jas sum uste na zadolzitelna.Koja godina ti e izdaden proizhodot od DABC?
DANS e drzavna agencija za nacionalna sigurnist tamu se proveruvaat dokumentite od sud i tvoeto minato dali imas izdrzuvano nekakva kazna za nesto nekade
Hvala najlepse ,valjda ke bidne ,ot pre mesec I po mi pisuva deka je odobreno grazdanstvo
a koja godina e izdaden toj proizhod za toa lice sto napisa?Ne e ova mojata prepiska, mene 2016 mi e izdaden proishodot, jas sum uste na zadolzitelna.
Da se nadevame deka mozebi se ovie izolirani slucai i nema site da pominuvame niz istite.
Bi ve zamolil ako moze da spodelite koj datum ste bile na intervju i otprilika brojot na prepiskatаHvala najlepse ,valjda ke bidne ,ot pre mesec I po mi pisuva deka je odobreno grazdanstvo
имаше вакви проберки и порано. доколку нема наведено како е добиен произходот...или нешто слично што е нејасно во врска со произходот, тогаш пак бараат објаснување од таму. а ако бараат и од ДАНС тогаш валјда нешто не штима и тамуNe e ova mojata prepiska, mene 2016 mi e izdaden proishodot, jas sum uste na zadolzitelna.
Da se nadevame deka mozebi se ovie izolirani slucai i nema site da pominuvame niz istite.
e sto dokumenti ti trebaat za pasos den odi tamu vo policisla stanica kaj sto se slika formulari se kako sekade popolni i ke se slikaat ne e nekoja filozofija toa