D
Drexel
Гостин
Не сум видел ваков статус до сега ова да не е нешто ново....Ве молам кажувајте шо е ова?
Загрижувачки ли е!?
Имал ли некој сличен статус?
Благодарам
Не сум видел ваков статус до сега ова да не е нешто ново....Ве молам кажувајте шо е ова?
Загрижувачки ли е!?
Благодарам
Честиткиии! Сите те бомбардиравме малку, ама ако може да ми кажеш претходно колку време беше на задолжителна?Ajdeee airlija rabota
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Denes mi se smeni, ajde site da si docekate na vasi glavi
Zdravo ne e nisto novo znaci si na dopolnitelna proverka i ke treba poftorno da te razgleduvaat.Ве молам кажувајте шо е ова?
Загрижувачки ли е!?
Благодарам
Ова После задолжителна ти се смени или..?Ве молам кажувајте шо е ова?
Загрижувачки ли е!?
Благодарам
После финалнаОва После задолжителна ти се смени или..?
Само што проверив ова НИКК еВе молам кажувајте шо е ова?
Загрижувачки ли е!?
Благодарам
Ако ова не е уникатен случај, тогаш би сакал да ги прашам шо мајка бараат МВР/ДАНС (нивно УБК) во Советот кога претходно се разгледувани и поминати досиеајава низ нивни раце/луѓе?Само што проверив ова НИКК е
Научноизследователскијат институт по криминалистика и криминологија - МВР е член на Eвропејската мрежа на криминалистическите институти
Незнам дали е ова нов канал низ кој што ќе ги праќаат преписките кои тие ги селектираат или сите ќе поминеме низ овој канал, ја мислам најверојатно сите зошто нели пред некоја недела најдоа им се дале гражданства на 100 и нешто криминалци.
Јаооо,ај со лесно нека ми е...Само што проверив ова НИКК е
Научноизследователскијат институт по криминалистика и криминологија - МВР е член на Eвропејската мрежа на криминалистическите институти
Незнам дали е ова нов канал низ кој што ќе ги праќаат преписките кои тие ги селектираат или сите ќе поминеме низ овој канал, ја мислам најверојатно сите зошто нели пред некоја недела најдоа им се дале гражданства на 100 и нешто криминалци.
So sreka da ti e i so kakvi dokumenti?Ajdeee airlija rabota
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Само еднаш овој пат ќе се крстам во вмро, во бугарија очи ни вадат социјалистите наша верзија на сдсм тибам парадоксотАко ова не е уникатен случај, тогаш би сакал да ги прашам шо мајка бараат МВР/ДАНС (нивно УБК) во Советот кога претходно се разгледувани и поминати досиеајава низ нивни раце/луѓе?
Ах...после Вицепрезидентот како статус, евеј го и овој. Уште нешто ново Бугарија или да се крстиме сите во ВМРО (уште ова не си верував себеси дека ќе го напишам )?
bidna rabota ajdeAjdeee airlija rabota
Баш. Најточно кажано.Само еднаш овој пат ќе се крстам во вмро, во бугарија очи ни вадат социјалистите наша верзија на сдсм тибам парадоксот
Како ќе се делат пасоши за Македонците ако Каракачанов го земе Министерството за Правда плус ДАБЧ - Клик
Ќе чекаме и ќе видиме што ќе направат бугарите, инаку во други вести пред ден во холандија имаше избори и изгуби анти-еу кандидатот Герт Вилдерс, сега само преостанува германија и франција да изгласаат про-еу кандидати и да се стабилизира пост брегзит ситуацијава..Баш. Најточно кажано.
Од политичка перспектива, да пробам да влеам надеж кај сите на форумов (иако ова е моја претпоставка)...моментално, вака е рејтингот во Бугарија:
Прегледај го приврзокот 166856
Владата што ја предводеше Бојко Борисов (ГЕРБ) и падна (односно тој си даде оставка) имаше поддршка од Обединени патриоти (ВМРО и др. - но не беа дел од Владата), Реформаторски блок и АБВ-Д21 (беа дел и двете).
ДПС (#4 погоре) е партија на Турците. ВМРО не се мириса со нив.
ГЕРБ (Бојко), се "мириса" со Обединени патриоти, АБВ-Д21 & Реформаторски блок. Тука, додајте ја и Волја (#5 погоре) и имате нова Влада (Волја е популистичка партија, исто како ГЕРБ/ВМРО/Реформаторски блок + Марешки, лидерот, е бизнисмен и повеќе си го сака Бојко него ли БСП).
Така да >>>>>
Јас сум спремен за на интервју во Софија. Хахахахах...