Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Ама зошто се буцаш и мислиш дека само ти си докторка на форумов? Мислиш ние другите немаме роднина кој работи во државниве клиники или па претрпел некое хорор искуство? И зошто побогу некој би лажел за ваква мрачна работа?а ти демек си ОК нели? јас стеница досадна ? а? алб_анче си ти знам, па ми глимиш овде засегнат македонец нели?...ајде терај пљукај
[DOUBLEPOST=1489621157][/DOUBLEPOST]
е не податоци од твитер од тој Гелевски Бане ,,Графички дизајнер и фонт манијак,, релевантен извор богами самиот си прави цртеж ...ај во опклада дека е така?

Ајде вака, види ја сликава, она I, II, III се квартали, да нацртам. Е сега, ако имаш Windows, старт, срч, calculator, собери ги сумите. За последниот квартал сумата фали но ако ги видиш првите три квартали, не е тешко да заклучиш која би била средна вредност и да не ја знаеш точната.

Да те фатам за уши, да те довлечкам у дневна онкологија па вака да им јадеш гомна на тие болни, мочко еден
Која боранија е накотена страшна работа. Во што кладба дека сега ќе ме цитира пак со некоја глупост?