Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5 лајка (во кој и од главен администратор) на постиран copy-paste од твитер туѓ коментар овде поминува, а мојот исто copy-paste коментар од членот на кајгана Del Boy овде не поминува и е избришан?
Како беше твојот принт скрин поврзан со темава?5 лајка (во кој и од главен администратор) на постиран copy-paste од твитер туѓ коментар овде поминува, а мојот исто copy-paste коментар од членот на кајгана Del Boy овде не поминува и е избришан?
![]()
не за друго, се чудам со кој критериум би го образложиле? не е битна содржината (многу ми е гајле јас не одам со глава низ зид), но со кого ќе дебатирате кога самите ќе постирате, демек само ваше мислење е точно мислење, а све друго не се важи и ќе биде избришано? ...
тогаш би требало да биде насловот на темата,,Ние што мислиме дека Македонија има најлошо здравство во Европа,, и да си знае членот да не си постира ако не е набројан во можните членови кои можат да коментираат (постираат) на ова тема , нели? фер би било !![]()
5 лајка (во кој и од главен администратор) на постиран copy-paste од твитер туѓ коментар овде поминува, а мојот исто copy-paste коментар од членот на кајгана Del Boy овде не поминува и е избришан?
![]()
не за друго, се чудам со кој критериум би го образложиле? не е битна содржината (многу ми е гајле јас не одам со глава низ зид), но со кого ќе дебатирате кога самите ќе постирате, демек само ваше мислење е точно мислење, а све друго не се важи и ќе биде избришано? ...
тогаш би требало да биде насловот на темата,,Ние што мислиме дека Македонија има најлошо здравство во Европа,, и да си знае членот да не си постира ако не е набројан во можните членови кои можат да коментираат (постираат) на ова тема , нели? фер би било !![]()
...сега малку глупо ми е да објаснувам на модератор, а се гледа дека коментарот за барок оди во,, архитектура,, а не со ,,здравство,, на предходниот принт скрин кој не е избришан сметајќи дека дека го оправдуваш симболичкото значење, е сега на мојот предходен принт скрин кој е избришан, содржински еден член од форумов уште во првата реченица укажува дека секој месец им праќа лекови од тука оти таму во УСА немало таква ,,здравствена услуга,,за такви лекови?? тука нема симболика туку вистината ја кажува - дека праќа лекови! ...па сега треба и ова да го објаснам? е добро де, ајде ќе кажам- ако сме најлошо здравство во Европа нели? како членов наоѓа секој месец лекови (не прашувам за финансиска моќ) да праќа каде?? во Америка ?? смешно, но вистинито нели? јас не велам дека сме идеални во здравството, но не и најлоши...Како беше твојот принт скрин поврзан со темава?
...сега малку глупо ми е да објаснувам на модератор, а се гледа дека коментарот за барок оди во,, архитектура,, а не со ,,здравство,, на предходниот принт скрин кој не е избришан сметајќи дека дека го оправдуваш симболичкото значење, е сега на мојот предходен принт скрин кој е избришан, содржински еден член од форумов уште во првата реченица укажува дека секој месец им праќа лекови од тука оти таму во УСА немало таква ,,здравствена услуга,,за такви лекови?? тука нема симболика туку вистината ја кажува - дека праќа лекови! ...па сега треба и ова да го објаснам? е добро де, ајде ќе кажам- ако сме најлошо здравство во Европа нели? како членов наоѓа секој месец лекови (не прашувам за финансиска моќ) да праќа каде?? во Америка ?? смешно, но вистинито нели? јас не велам дека сме идеални во здравството, но не и најлоши...
Драга,
Проверувам крв пред три недели и во резултатите пука железото, скоро 30 ми пишале. Јас анемична цел живот, али ајде. Некни си појдов во друга лабораторија и конечно нешто веродостојно, едвај 5.
Значи, здравствово во државава е на толку големо ниво оправено, што една обична крвна анализа ќе ти утнат. Најлошо е што кај мене дома на сите им утнале по нешто последниве пати, дури и матичната ми потврди дека нонстоп нешто не е ко што треба во резултатите. Една мочана крвна анализа ејјј, што останало за посериозни работи. Туго моја.
Од друга страна, кога појдов во аптека, апчињата со поминат рок од претходен месец. Фино лепо си се вратив, ми ги сменија со понови, притоа аптекарката ми кажа дека немало гајле да се пијат и 6 месеци откога ќе им истече рокот. Да златна, ти пиј си ги и онака преплатените апчиња со поминат рок. Еби се.
Секоја почит за сите вие што морате често да се мавтате по болници, ова е лудница.
Серумско железо не се испитува рачно па да и утнат...така да јас ништо не и верувам на нејзиниот пост.MAJA 345 напиша: ↑
Драга,
Проверувам крв пред три недели и во резултатите пука железото, скоро 30 ми пишале. Јас анемична цел живот, али ајде. Некни си појдов во друга лабораторија и конечно нешто веродостојно, едвај 5.
Значи, здравствово во државава е на толку големо ниво оправено, што една обична крвна анализа ќе ти утнат. Најлошо е што кај мене дома на сите им утнале по нешто последниве пати, дури и матичната ми потврди дека нонстоп нешто не е ко што треба во резултатите. Една мочана крвна анализа ејјј, што останало за посериозни работи. Туго моја.
Од друга страна, кога појдов во аптека, апчињата со поминат рок од претходен месец. Фино лепо си се вратив, ми ги сменија со понови, притоа аптекарката ми кажа дека немало гајле да се пијат и 6 месеци откога ќе им истече рокот. Да златна, ти пиј си ги и онака преплатените апчиња со поминат рок. Еби се.
Секоја почит за сите вие што морате често да се мавтате по болници, ова е лудница.
_______________________________________________________________________________________________
... првиот дел во која и каква лабораторија? и дали во приватна или државна?
...доколку е точно овој вториот дел, кажи која аптека(име) и каде е лоцирана, други податоци не треба,
веднаш ќе биде испратена инспекција !![]()