Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ти, Ireal и уште пар ликови овде потсеќате на филмов.
....а бе на што потсеќаме ние, само ние си знаеме, а на што тебе те потсеќаме зависи само од твоте ментални капацитети, кои очигледно не да се баш некои кои можат да скоцкаат нешто над светоназорот на една амеба и нејзината перцепција за светот околу неа.... :) :)

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
....а бе на што потсеќаме ние, само ние си знаеме, а на што тебе те потсеќаме зависи само од твоте ментални капацитети, кои очигледно не да се баш некои кои можат да скоцкаат нешто над светоназорот на една амеба и нејзината перцепција за светот околу неа.... :) :)
Ристе, не можеш својата ментална инфериорност да ја надоместиш со навреди.
Врати се на темата, ако воопшто си пишал нешто ОН-топик некогаш.

G

Goldie

Гостин
Партиска бубашваба? Хмм..
Едноставно ми е преку кур дојдено кога се вртат милиони за ташаците на лавови и ѕверови, а болниците ни се хаос и ни умираат млади деца.
Немај гајле ете Заев е готов, сега ќе продолжат реформите на Груевски и ќе ни процвета економијатата, здравството, судството и се по ред

..не се фали бе, запрепастен е дека и еден извикан Аљи со швицарска тапија за неурачунливост има поише акл да свати што е Устав , од една шупелка која се одазива на Almeida.... :) :) :)
Уште ти да сфатиш дека сфати се пишува со ф а не со в

S

Samurai_Sk

Гостин
Најмалку на Македонија и треба дестабилизација, само тоа ке кажам. Ова се е скенар да се спаси г'зот на тие што 10 години ја масакрираат ова држава во секоја насока.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Кој ми ја мена анкетата да дајт Госпо да се омажит/оженит за некое античко тврдокорно говедо!
Даби даби цицка го испила, а!

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.172
Поени од реакции
3.417
Кој ми ја мена анкетата да дајт Госпо да се омажит/оженит за некое античко тврдокорно говедо!
Ахахахаха најголемата клетва за вас во администрацијата:pos:

@Peja989 за кого ти е женската:icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Барем ќе избегам надвор од државава со пари, ко и сите античко-тврдокорни.
Чул те госпО.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.728
Поени од реакции
21.309
Партиска бубашваба? Хмм..
Едноставно ми е преку кур дојдено кога се вртат милиони за ташаците на лавови и ѕверови, а болниците ни се хаос и ни умираат млади деца.
а демек другите се сиромашни, народни луѓе па ќе доаѓаат да ја оправат државата што помогнаа да се усере и да дојде до ова што сме денес.
Да бидеме реални, само нова свежа крв, трета опција и луѓе без багаж треба да добијат подршка. Се додека избираме едно од двете зла нема да не биде, уствари и не заслужуваме да не биде. Глуп народ слаба држава а јаки политичари.

Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
Име Фикус, член од денес. Кајгана се по-популарно штабско место. Па уште и на анкетата тие што ја прифаќаат платформата водат :D

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
И jа така велам за тоа коj ви го смени идентитетот со географски поим па сега се чудат шо да открадат за да има континуитет коминтерновско-титовистичката "реалност" од 30 сетите години на 20 век.
Кој идентитет го имавме претходно, а кој сега? Дај ми детали..

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Име Фикус, член од денес. Кајгана се по-популарно штабско место. Па уште и на анкетата тие што ја прифаќаат платформата водат :D
Македонија елдорадо за партиски војници,само тие се битни ак треба и цела држава на распродажба! Филандендронов е вистински преставник на пијајците.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ристе, не можеш својата ментална инфериорност да ја надоместиш со навреди.
Врати се на темата, ако воопшто си пишал нешто ОН-топик некогаш.
...кај виде навреди, јас само пробам да ти отворам очи , да престанеш да се бавиш со замислените личности на своите соговорници , туку со тоа за што разговарате. Праксата која ја воведовте овде неколку билмези не личи на ништо освен на интелектуална , да не кажам ментална слабост, штом ве удри таква по нос..плачете....... И не се викам ристе туку моето име е маааалку побоженствено и би требало тоа да го почитуваш..., а не овде да продаваш финти и единствено само според свои критериуми дефинираш ниво кое се карактеризира како говор на омраза... И ти и некои кои не ги спомнувам во случајов...Истото се однесува и за ОН или ОФФ топик , појмови што изгледа дефинитивно си ги трескаш како ти дојде илити што би се рекло во некои "пообразувани" белосветски кругови...рандом, без некој критериум.:) :)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Немај гајле ете Заев е готов, сега ќе продолжат реформите на Груевски и ќе ни процвета економијатата, здравството, судството и се по ред

Уште ти да сфатиш дека сфати се пишува со ф а не со в
јас така си го пишувам и тоа е мое демократско право...,а коа ќе ми ќефне и ф може...:)

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
http://sdk.mk/index.php/makedonija/pod-istraga-na-sjo-112-litsa-osomnicheni-za-160-krivichni-dela/

Инаку овој беше тој Ангелов за кој ни збореше јамајка?
http://a1on.mk/archives/715524

"Ангелов смета дека Иванов свесен за тешката ситуација во која се наоѓа Македонија ќе покаже државничко чувство и ќе го додели мандатот на СДСМ. Според него во Програмата на СДСМ нема ништо противуставно.

За протестите кои се случуваат деновиве, Ангелов изјави дека повеќе од јасно е дека тие се организирани од страна на ВМРО-ДПМНЕ."

Ма нее, не е тој истиот Ангелов.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
За мене е не елдорадо туку една верзиjа на Северна кореjа ама зборат на бугарски и со големи тешкотии сепак можам да се регистрирам и ако постоjано ме банират и бришат. Се знае севернокореjскиот нет е само за внатрешна потреба.[DOUBLEPOST=1489594159][/DOUBLEPOST]
Шо општо имаш ти со демократиjата?
...демократ бе со дебел слој на демократија на себе ,многувековен...не ко некои бугарски скоро осознаени татарски шутраци... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom