Ќе пораснеш, ќе созрееш и ќе ти текнува. Имаш уште време пред тебе.Така е, сочно ги употреби вистинските навреди, морам да кажам дека сум пријатно изненаден од тебе. Поготово задоволство ми претстави кога го слушнав зборот некрофили, мене не би ми текнало...
Доволно е никој да не се меша од подршка на пријатели доста е...Да и да се обрати на неговиот перфектен Англиски. Беда! За лиценца за такси возач воведоа англиски јазик а ваму големииот прецедник и ,,професор,, нема абер од англиски. Сега се крстат во Путин а не гледаат дека тој не ги става ниту на курот. Ако Путин има интерес да ги брани груевци до сега 10 пати ке дојдеше или ке ги повикаше на официјална посета, ке одвоеше еден мочан час од своето време и ке се сликаше со нив. 10 години го молат за средба а тој не ги удира од газот. Камо сега Путин да го повика Хорхе на гости, да построи гардата и оркестарот и да го дочекаат како претседател или обратно, Путин да слета во Скопје макар на 15 минути? Тој не ги есапи за сува слива а тие се крстат на него. Или сега наеднаш не се повеке горди антички македонци ами се словени од карпатите? Да не е малку касно сега за изјаснување како словени? Да не требаше на место на цандо и прометеј да се направи таков голем споменик на Кирил и Методиј, на Килмент, Наум....?
Во меѓувреме да продолжиме со Криминалите на властаНа, држ
Поздрав за тебе и остала багра плачковци.Кога е смешно, смешно е а не ракон од погоре.
Лично при срце?@jamajka земи еден зелен чај напраи, запали џоинт, мавни некоја ракија - што те опушта - тоа.
Што му ја мислиш толку и прифаќаш лично на срце? Угледај се на него - државата му се распаѓа, тој сеа јава некои камили таму.
Не е исто, знам. Он лапа дебела плата за тоа и плус нешо му останува кусур (лани имаше 5000 евра на кравати фрлено) и пак мува не го лази. Како ќе му јават по телефон - така си праи.
Ве заболе за држаава, само драми праите.
Decko kriminalcite ke lezat, tvojot idol Grujopatorot ke lezi, pa smrdel ti kolku sakas dzabe ti e...Така е, заедничко делување, импровизација, крв бомби револуција, тоа се бара. Просто се гордеам со вас.[DOUBLEPOST=1489525089][/DOUBLEPOST]
Дечко, личните проблеми мораш да ги оставиш на страна. Во секој пост, све повеќе и повеќе се гледа твојата фрустрација.... Мораш да се пресрамиш сега е модерно време, отиди на доктор и барај совет, Зголемувањето на пенисот можеби ќе ти ја врати самодовербата.
Се е запишано и активно. Како треба да испадни анкетата. Кој се нашите ?владе doesn't like this.
Освен ако не ги запишал пасвордите на сите јузери што ги напраи за актуелнава.
Па еве го давам мојот придонес со бомбите.Decko kriminalcite ke lezat, tvojot idol Grujopatorot ke lezi, pa smrdel ti kolku sakas dzabe ti e...
Треба брис од грло.... треба да е негитивен на исцедок од сунетисан...@VOLK2234 ти не беше во тврдокорните?
Оти @Zarniwoop сакал да ви се приклучи ама незнаел каде податоци да остави, телефон за контакт и адреса на живеење.
За CV незнам дали ке треба
Нека му остави податоци. Цел систематски мислам дека ке му направат, како за авион со приколка да полагаТреба брис од грло.... треба да е негитивен на исцедок од сунетисан...
Хм, некој ми ја ''позајмил" идејата со Села и Ерик Робертс и ја потсменил малце да не биде иста.