Шо СЈО немаат ништо поротив ДУИ?Интересно.Не се договрија поради една работа. Има три букви, почнува на "С" а завршува на "О".
Ќе најдат начин да ти инсталираат „твои“ ставови....Јас неам кого да бранам, освен себе и своите ставови. Признавање на геноцид некаков ќе доведе до остро нарушување на дипломатски односи со Србија. Што е непотребно.
Среќа па не сум безрбетник.Ќе најдат начин да ти инсталираат „твои“ ставови....
Ок, тогаш ставовите ти се доста штетни по Македонскиот народ. Ако ја немаш таа намера се надевам дека нема касно да дојде моментот кога ќе се освестиш што се случува....Среќа па не сум безрбетник.
Кои мои ставови се штетни за македонскиот народ? (мислиш ко јас да сум некој фактор у државава)Ок, тогаш ставовите ти се доста штетни по Македонскиот народ. Ако ја немаш таа намера се надевам дека нема касно да дојде моментот кога ќе се освестиш што се случува....
ako mislis deka nekakov si 'genocid' ne treba da se priznae radi diplomatski odnosi so srbija,si ja utnal bajagi rabotataЈас неам кого да бранам, освен себе и своите ставови. Признавање на геноцид некаков ќе доведе до остро нарушување на дипломатски односи со Србија. Што е непотребно.
А не би довело кон тоа? Таа точка од албанската платформа е одраз на wannabe националистичката кауза на тие партии. Идиотско е.ako mislis deka nekakov si 'genocid' ne treba da se priznae radi diplomatski odnosi so srbija,si ja utnal bajagi rabotata
Таа точка јасно и недвосмислено го негира македонскиот идентитет и постоењето на македонската нација. Затоа е и таа платформа напишана, да го дефинира просторов, како еден вид на заедничка земја во која после втората светска војна се нашле да живеат Албанците и одреден словенски народ за кој не се знае точно на која одредена нација и припаѓа - дали како дел од Бугарите или како дел од Србите. Моментално се наоѓаме во најтешката фаза од своето постоење кога веќе имаме јавно и отворено непријателство одвнатре од самите Албанци кои симболично се собрани под плаштот на Еди Рама како дел од албанската традиција и кауза на негирање на оваа држава и присвојување на територијата на Западна Македонија.А не би довело кон тоа? Таа точка од албанската платформа е одраз на wannabe националистичката кауза на тие партии. Идиотско е.
kakov crn genocid?А не би довело кон тоа? Таа точка од албанската платформа е одраз на wannabe националистичката кауза на тие партии. Идиотско е.
Кога ќе речам ти, тогаш мислам на сите оние кои сеуште не ја гледаат опасноста која не надвиснува.Кои мои ставови се штетни за македонскиот народ? (мислиш ко јас да сум некој фактор у државава)
Не, не знам што е геноцид, молим те објасни ми.kakov crn genocid?
znaes li sto e genocid prvo i najosnovno?
samata diskusija za 'genocidot' implicira deka ima nesto,a realno ne postoi takvo nesto kako albanski genocid za nie da go priznavame.
Поентата што сака да ти ја каже е што Твојот став е дека, „доколку тоа не би ги расипало односите со Србија и не е страшно да признаеме некаков си „геноцид“ кој не сме го направиле....“А не би довело кон тоа? Таа точка од албанската платформа е одраз на wannabe националистичката кауза на тие партии. Идиотско е.
Ако ми ги извртувсте зборовите може и тоа да значи, може да значи и нешто трето...Поентата што сака да ти ја каже е што Твојот став е дека, „доколку тоа не би ги расипало односите со Србија и не е страшно да го признаеме некаков си „геноцид“ кој не сме го направиле....“
..прво бомбите се приказна сама за себе и школски пример на манипулација, .....она за што со еден пациент овде пробаме да се едуцираме, а тоа дека најголемата лага се состои од 95% вистина. Башка и вистината секој рашамонски ја доживува. Не е зборот за тоа.Јас по автоматизам не верувам никому, се додека човекот не докаже спротивно е виноен.
Ако е се замка тогаш може да излезе и да побара од Меџити јавно да објави таков документ, доколку документот не постои тогаш нема што да се објави, меџити ќе се избламира, а гвујо е чист. Истото беше и со бомбите, али ете милошевски си призна дека се реални и сеа шу прајме, вмло кажа дека се фејк, изгубивме многу време во тумачење и уште повеќе пари дали се фејк или не, а сите си знеја дека не се фејк.
Возрасна личност треба да одговара и да стои зад тоа што го прави. без разлика дали е Грујо или Зајко, тоа што го грешеле треба да си го платат, а и двајцата имаат бааги глупости напраено.