Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam taj skener potpuno zaboravijo .Simple oduvek, sve ostalo je samo losa kopija
imas pmJa sam taj skener potpuno zaboravijo .
сега сметни на усб,Fork player,и усбето в телевизор,ќе се појави апликацијата ,кобра е иконата.регистрирај се на нивната страна,и можеш да си поставиш во својот "личен кабинет колку сакаш листиZdr
Se podnoviv so nov LG 43 LH 630 V , instalirav i plativ smart iptv , e sega e problemot mi treba dobra brza i stabilna lista .Dokolku nekoj ima neka mi prate pm , za vozvrat ke mu dadam druga lista , so nasi kanali
Postavljen "2013" tutorijal na srpskom jeziku i jos uvek jedna od najboljih opcija
Balakantvmedia,stormsolution, kafic,mediahouse, balkan x , bihnet, boss tv, centurium, dreamsat, gradina, bosnacafe, mygamesavatar, narodna,nika rs, preflixiptv, s1,s2,s3, storm, ultra iptv, vlagor.... ima ih jos(nisu javni serveri pa da ne skeniraju kamikaze) sve na pm saljem samo veceras sve u inat dusmanima.![]()
Posalji mi na pmBalakantvmedia,stormsolution, kafic,mediahouse, balkan x , bihnet, boss tv, centurium, dreamsat, gradina, bosnacafe, mygamesavatar, narodna,nika rs, preflixiptv, s1,s2,s3, storm, ultra iptv, vlagor.... ima ih jos(nisu javni serveri pa da ne skeniraju kamikaze) sve na pm saljem samo veceras sve u inat dusmanima.![]()
nek se sami prepoznaju...........ko su dusmani???
SK HD rabotat normalno, imaat slovensko audio. FOX-ovi SD imaat slovenski i makedonski titl, a HD imaat samo slovenski titl. Ovaa adesa sto ja imam HBO se kodirani (drm) ne mozam da ja proveram.Jesu li i u SIOL kodirani (izbaceni) Sport Klub Full HD kanali i da li HBO i FOX HD kanali imaju i druge titlove osim slovenskih?
zok dobro kaze..ima toliko stranih na kojima imate exyu liste..malo odmorite....što se tiče skeniranja....Mac,user pass....uništeno je što je bilo slabo zaštićeno,ove jače liste nisu bile skenirane,jer su se zaštitili....ostavite se skeniranja ex yu...tu se trenutno dolazi do kakvih lista,ali brzo riknu....ima i stranih,gdje ima ex yu kanala....