Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj covece ne prdi uz vetar!Само на овој страни 4-5 тражи листу. Интересује ме да ли сте икад покушали скенирати, наћи себи листу. Није провокација, чисто ми чудно.
hehehe sad ce ti se javat 50 ljudi.hahaNaso sam balkantvmedia listu preko openwebif ali neznam kako da je skinem .. jeli mi moze neko pomoc?
hvala
TO majtore samo napredNaso sam balkantvmedia listu preko openwebif ali neznam kako da je skinem .. jeli mi moze neko pomoc?
hvala
Neka vidi prvo koliko ima konekcija,ako ce da deli,da ne ostane i on bez listehehehe sad ce ti se javat 50 ljudi.haha
Шта рећи некоме са таквим ставом, ниси вриједан коментара.Daj covece ne prdi uz vetar!
Ovde je objasneno to davno ali javno nisi gledal tada.Naso sam balkantvmedia listu preko openwebif ali neznam kako da je skinem .. jeli mi moze neko pomoc?
hvala
Jesu li i u SIOL kodirani (izbaceni) Sport Klub Full HD kanali i da li HBO i FOX HD kanali imaju i druge titlove osim slovenskih?
Ja koliko znam vec su ti objasnili kako da skines te liste.Mali problem je sto te IPTV liste iz risivera mora da se malo preprave kako bi radile.A kad je u pitanju Balkanmedia nisam siguran da ce ti uspeti.Naso sam balkantvmedia listu preko openwebif ali neznam kako da je skinem .. jeli mi moze neko pomoc?
hvala