Анален секс, анален оргазам, Analingus

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Од СЕКС имате ВОДЕЊЕ ЉУБОВ и СЕКС ОД ЗАДОВОЛСТВО (нагон, забава, мерак....)

Кога се води љубов, значи помеѓу двајца многу заљубени, тогаш сигурно не би практикувале анален секс додека водат љубов.

Кога се прави друго освен водење љубов (двајца, си се свиѓаат физички многу, сакаат да се изебат мерачки): Е тогаш покрај се што може да се прави, пози, варијанти, помагала и чуда, зашто да не и анален секс???

Болно - може
Одвратно - ........
Грешка си.
Ите каков добар секс има меѓу двајца луѓе кои ненормално се сакаат.
Има и водење љубов, ама има и доста добар, добар, секс.
Посебно ако немаат услови каде да го направат, па тоа е уште повозбудливо..:vozbud:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Грешка си.
Ите каков добар секс има меѓу двајца луѓе кои ненормално се сакаат.
Има и водење љубов, ама има и доста добар, добар, секс.
Посебно ако немаат услови каде да го направат, па тоа е уште повозбудливо..:vozbud:
Малку си ме утнала :)

Никаде не спомнав дека нема добар секс, во никоја случај, во ниедна комбинација.

Само викам:

Анален секс? Зашто да не?

Види: Вагинален секс: Знаеш дека вака треба, знаеш дека вака е убаво, вака можеш, вака е нормално, вака сака тој/таа, вака сакаш ти.....

Значи се ти е на послужавник!
Повозбудливо е другото (if you know what I mean) :):):)

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
Од СЕКС имате ВОДЕЊЕ ЉУБОВ и СЕКС ОД ЗАДОВОЛСТВО (нагон, забава, мерак....)

Кога се води љубов, значи помеѓу двајца многу заљубени, тогаш сигурно не би практикувале анален секс додека водат љубов.

Кога се прави друго освен водење љубов (двајца, си се свиѓаат физички многу, сакаат да се изебат мерачки): Е тогаш покрај се што може да се прави, пози, варијанти, помагала и чуда, зашто да не и анален секс???

Болно - може
Одвратно - ........
posho te gleam, deka si dosta napalen u vrska so analniov seks, samo edno prashanje do tebe druze korun, sho znaesh mnogu da davash kritiki i crveni

e vaka sea

koja e uopshte i razlikata pomegu mashko i zensko shupche za tebe i kako takov u toj kontekst, koj e keifot na analniot seks?

eve ti crveno sea ama pred site.

2 min out:pos2:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Малку си ме утнала :)

Никаде не спомнав дека нема добар секс, во никоја случај, во ниедна комбинација.

Само викам:

Анален секс? Зашто да не?

Види: Вагинален секс: Знаеш дека вака треба, знаеш дека вака е убаво, вака можеш, вака е нормално, вака сака тој/таа, вака сакаш ти.....

Значи се ти е на послужавник!
Повозбудливо е другото (if you know what I mean) :):):)
Моја грешка. Погрешно сум те сфатила.:smir:

И не, не е повозбудливо другото, во никој случај. Барем не за нас женските.. Ок, за дел од нас, женските.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
posho te gleam, deka si dosta napalen u vrska so analniov seks, samo edno prashanje do tebe druze korun, sho znaesh mnogu da davash kritiki i crveni

e vaka sea

koja e uopshte i razlikata pomegu mashko i zensko shupche za tebe i kako takov u toj kontekst, koj e keifot na analniot seks?

eve ti crveno sea ama pred site.

2 min out:pos2:
You wanna be me, but you can't be me, so you hate me :smir:

Моја грешка. Погрешно сум те сфатила.:smir:

И не, не е повозбудливо другото, во никој случај. Барем не за нас женските.. Ок, за дел од нас, женските.
Многу јасно, јас ти пишувам од мој аспект, не од име на сите машки :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ок,вратете се на темата.
Муабети по ПП или МСН.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Многу АНАЛитичари сте се собрале на темава, сите даваат свои анал-лизи.

газоболлие, сокурводупенко ,сфинктерно раширување, рубор чмарис, дефекацио мултиплекс, морбус дупетис, измет фекали, чмароф синдром, долор ректалис, калор ануси, итн.

Инаку како што спомна еден пријател од блог.

Заплетот настанува кога конечно после неколку обиди за влез на задната врата, главниот јунак ќе успее и ќе се обиде да предизвика кулминација кај главната јунакиња. Доколку успее во тоа во првичниот обид, таа ќе сака премиерата да се повтори уште многу пати на истиот начин и љубовта кон херојот ќе стане уште посилна.

За влез одпозади, принцот мора да има тврд карактер и да биде тактичен,внимателен, за да не ја исплаши хероињата, која потоа ќе му биде благодарна и ќе бара репетиции.

А јас преферирам на главната порта...споредниот излез не ме интересира...до толку.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Абе еби кај ќе се најди не се жали, обично невини што се се ебат у гз, ради што им е страв сеуште..ете глупо женско мислење ама нема врска.Сеа некој вика нема разлика од машки до женски шупак,можи гледајќи го како шупак нема разлика можеби повеќе влакна кај машкиот,али срањето е шо е друг филингот ебате не е тоа така, ак некој сака да еби у гз и демек не пребира и машки и женски то е глупо мислење.Иначе секако, оргазмот коа ебиш у гз е далје болји денеска ради шо се користат кондоми а најлош оргазам према мене е со кондом,исто како да мирисаш ружа со гас маска.Ако не користиш кондом па треба да пазиш да не ја остаиш трудна и пак ебати оргазмот така да коа ќе видиш рокајте се в прдешка луѓе нема трудни да останите, а и према најновите научни достигнувања на Доктор Џек Левин и научниците од Наса, се докажа дека женските кои се муваат со многу машки секој дневно барем по еден и се сексаат секојдневно со различен тип а особено ако се рокат в прдешка,ќе им се подобри тенот на кожата а може и волуменот на косата да им се зголеми со посебен сјај.
Од таа причина шо коа се сексаат во гз се лачат хормони и делуват на нивниот тен и косата.
Така да, медицински, сексолошки , и од мое лично мислење-Рокајте се слободно.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Машко да побара анален секс од девојка му, тој мора да си провери што не е во ред со него. Со тоа апла дава до знаење дека размислувал да опаша некое машко, па ова му е како бекап некој :) Будуќи или скриени педери. Златен миндал и дал Господ на жената, не треба да страда од вакви работи каде мажот бара машки шупак, па ја малтретира својата партнерка.

Или па, ако не ја осетила доволно твојата „машкост“ во првобитната локација за задоволство, удри Мујо у теснец, нека пошизи.

Сепак, натерај и го шупак, за конечно да сфати дека вистински те сака :)

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Не мора да значи бе човече,провај ќе видиш дека оргазмот е далје појак коа ќе сексаш некоја у газ,ама ако знае да го среди, а не коа ќе го стаиш на прва и семки од ајвар да излезат од него.

П.С. До leandra. Сум секснал човече,и зато кажувам дека е болје коа ќе свршиш на некоја од позади.
Сакаш да ти се подобри и ти тенот на кожата?:)
Ако можам да помогнам некако...:)

Член од
8 август 2006
Мислења
17
Поени од реакции
1
Ne znam a izgleda nigokas nema da doznaam poso, iam hemoroidi : / a i ne sum dvocevka 90%, a voa zenite so znam, toa seralniko e smrdliva rabota, jas nejkam koa nesto mi smrdi

Член од
18 февруари 2009
Мислења
89
Поени од реакции
1
analen seks

sto mislite za analniot seks jas sum nemal i nema da imam no poveketo luge sto imale analen seks se zadovolni barem maskata polovina me interesira vasata gledana tocka bez razlika dali ste imale ili ne

Член од
12 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
analen seks e zakon bolje nema, ne za dzabe se vika deka gzot e kalap za kurot pa zatoa decki ne se mislete rokajte zenski dupinja:drk:

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Има некој шмек и тоа,само треба да имаш добар лубрикант:pos2:
Супер е за излез од монотонијата на сексот во долга врска.

vikush^^

Токсик Бич
Член од
11 март 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
mm..me interesira edno prasanje..malce ne e za u ova tema,ali bitno mi e...dali moze da se zatrudni od analen seks?x)

Kajgana Shop

На врв Bottom