Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nesto mnogu slabo e poseten forumot sto e rabotata
izgleda falat nekoj luge
koga se prisutni tie luge forumot e zivnat se pisuva komentira
a sega gi nema tie luge i stamaaaa mirno kako da nema nikoj ......

Nesto mnogu slabo e poseten forumot sto e rabotata
izgleda falat nekoj luge
koga se prisutni tie luge forumot e zivnat se pisuva komentira
a sega gi nema tie luge i stamaaaa mirno kako da nema nikoj ......
Код:
mnogu otidoa na ban
Ti si znaes

bonbonko
user_offline.gif

мега форумец

Дата на прис'единјаване: Oct 2009
Мненија: 513
Благодари: 33
Получил благодарност:
294 п'ти в 151 поста
Свалјанија: 66
'плоуди: 1

icon1.gif

BeercHuG.gif
BeercHuG.gif

Прикрепени фајлове
zip.gif
bg.zip (307 Бајта, 524 разглежданија)

večer svima,od kada je dopušteno registriranje,mnoga nova lica su prošla ovim forumom....dijelile su se liste,da uništimo,sve što možemo uništiti....jer zašto bi gledali đabice,ako se može netkome može ostaviti lovica....dobijem sinoć pm..."glavne face"otišle na nekakav seljački forum,(kao u obrazloženju,nešto spremaju)jasno je,idu i to raz....ti,ili uništiti liste,servere,pa onda će vam ponuditi paket,vrlo jeftino....
malo pratite...nema više "letača"...
jadno,ali što ćemo,takvi smo mi balkanci....zajebati ćemo,gdje god stignemo....

Poleka poleka ke se oretci forumot koj dobil ban koj opomeni site eden po eden ke gi snema pa nema koj da sedi na najdobriot forum taka od najdobar forum ke ostane nisto
moj predlog do moderatorite da ne dozvolat poradi nekoj luge da se zatvori ovoj forum
a site znaeme sto znaci da doagaat luge od razlicni drzavi od cela ex yu
toa e dokaz deka Kajgana e the best najdobar forum
i taka i neka ostane

bonbonko
user_offline.gif

мега форумец

Дата на прис'единјаване: Oct 2009
Мненија: 513
Благодари: 33
Получил благодарност:
294 п'ти в 151 поста
Свалјанија: 66
'плоуди: 1

icon1.gif

BeercHuG.gif
BeercHuG.gif

Прикрепени фајлове
zip.gif
bg.zip (307 Бајта, 524 разглежданија)
napravi mi eden host na kirilica na toj forum posto go reklamisas oti kaj mene na kompjutero nema kirilicen font

večer svima,od kada je dopušteno registriranje,mnoga nova lica su prošla ovim forumom....dijelile su se liste,da uništimo,sve što možemo uništiti....jer zašto bi gledali đabice,ako se može netkome može ostaviti lovica....dobijem sinoć pm..."glavne face"otišle na nekakav seljački forum,(kao u obrazloženju,nešto spremaju)jasno je,idu i to raz....ti,ili uništiti liste,servere,pa onda će vam ponuditi paket,vrlo jeftino....

pa i ti juce doso i sad solis tu na makedonski forum delit pamet? ko si ti?[DOUBLEPOST=1489182711][/DOUBLEPOST]
napravi mi eden host na kirilica na toj forum posto go reklamisas oti kaj mene na kompjutero nema kirilicen font

pa jas nekazav nisto za tebe bre bobanku :) ovaa e dobra lista samo sto nemi davaat da se registriram

o,pa ti si spavač,vidim koliko si se trudio na ovom forumu,od 2013.....takvi neka mi se ne obraćaju.....ups,izvini,ti si nekakav glasnogovornik,ili ....?viječiti spavač....

zajebi svoju pricu ,danas sam podjelio ,oko 45 listi ,za servere za koje ti neces cuti u narednih 4 godine ,

Pa zatoa ti vikam i mene ne mi davaat da se reg valjda nemame bugarski pasos
pa i ti juce doso i sad solis tu na makedonski forum delit pamet? ko si ti?[DOUBLEPOST=1489182711][/DOUBLEPOST]

pa jas nekazav nisto za tebe bre bobanku :) ovaa e dobra lista samo sto nemi davaat da se registriram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom