Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Evo dokaz .... samo za one da se NE prica da ja lazem radi znanja i ravnanja toliko....

Прегледај го приврзокот 166508

stavljeno na forum upravo sad

Pozdrav

Ти сигурен ли си дека си возрасен човек,женет,имаш деца или си 16 годишно фрустрирано дете?Луѓе одете лечете се по доктори не си ги лечите тука фрустрациите.

Evo .... ajd sad da vas vidim...znaci sve EXYU programe mate od arena hd HR i SRB do sport klubova hd ...Paket Italy... paket UK...paket US....paket LN .... paket TR... paket FR... paket BE...paket AL ...paket GR ujedno Sport ... paket EXYU ... paket SE... paket NL... paket DE... paket PT... paket ES ... paket PL... paket AF.... paket AR FULL ... paket RU... paket RO

Прегледај го приврзокот 166496
Lista nije javna tj. jos je nisam nikom dao

Pozdrav
image.jpg

Bez_naslova.jpg

Nista narocita lista nema pola nasih kanala ima puno boljih.

Ja sam davao liste ne znam broja bas ovdje na forumu.l isto tako i na mom forumu tj. Ne samo ja itd... i Dan danas posaljem liste ali.... biram kome... isto tako nisam za comp svaki Dan.... dosli su neki novi klinci i umislili sebi da su hakeri ok neka su ja nisam ... ali nije ljepo pljuvati po ljudima koji drugima misle dobro a jedan od tih po kom su pljuvali sam ja i Dan danas pljuju ok njima na Cast..... rekao sam ne tako davno ..... ovdje su dosli ljudi da pomognu i svi zadovoljni mada nas ima koji smo godinama ovdje na forumu prisutni i sta se desilo? Uvredama ste ih otjerali NE prozivam tebe....e sad vecina vas ste uzdizali u nebo pojedince nazivali doticne kako ste ih nazivali itd... umjesto da smo svi jedni prema drugima bili ljudi .... ali sta reci? Najbolje nista .... tamo kod mene na forumu prsti od lista svaki Dan neko stavi liste kako domace tako i strane a niko ih ne gleda jer ljudi imaju vrhunske liste a nista ne placaju tako da im te liste uipste nisu potrebne jer svako ima svoju osobnu listu ... takodjer ni meni liste nisu potrebne jer imam Total Tv i tvviet i jos svasta nesta .... isto tako bila polemika ovdje oko lista pa su ljudi sa mog foruma odlucili da dijele liste, alate, skenere itd... sve palo u vodu zbog par pojedinaca jer vise ste njima vjerovali nego sami sebi a svi ste mogli da uzivate.... ona stara kaze "Zasto jednostavno kad moze komplikovano" pa ok neka bude tako .... prozivkama i omalovazavanju ovdje nikad kraja ... toliko od mene
Pozdrav

Evo .... ajd sad da vas vidim...znaci sve EXYU programe mate od arena hd HR i SRB do sport klubova hd ...Paket Italy... paket UK...paket US....paket LN .... paket TR... paket FR... paket BE...paket AL ...paket GR ujedno Sport ... paket EXYU ... paket SE... paket NL... paket DE... paket PT... paket ES ... paket PL... paket AF.... paket AR FULL ... paket RU... paket RO

Прегледај го приврзокот 166496
Lista nije javna tj. jos je nisam nikom dao

Pozdrav
Вака стануваш подобар!!!!
ова е веќе нешто друго
провери пораки.....
лани имав од овај сервер многу листи,
сега ме блокира одма на тарама,

Ja sam davao liste ne znam broja bas ovdje na forumu.l isto tako i na mom forumu tj. Ne samo ja itd... i Dan danas posaljem liste ali.... biram kome... isto tako nisam za comp svaki Dan.... dosli su neki novi klinci i umislili sebi da su hakeri ok neka su ja nisam ... ali nije ljepo pljuvati po ljudima koji drugima misle dobro a jedan od tih po kom su pljuvali sam ja i Dan danas pljuju ok njima na Cast..... rekao sam ne tako davno ..... ovdje su dosli ljudi da pomognu i svi zadovoljni mada nas ima koji smo godinama ovdje na forumu prisutni i sta se desilo? Uvredama ste ih otjerali NE prozivam tebe....e sad vecina vas ste uzdizali u nebo pojedince nazivali doticne kako ste ih nazivali itd... umjesto da smo svi jedni prema drugima bili ljudi .... ali sta reci? Najbolje nista .... tamo kod mene na forumu prsti od lista svaki Dan neko stavi liste kako domace tako i strane a niko ih ne gleda jer ljudi imaju vrhunske liste a nista ne placaju tako da im te liste uipste nisu potrebne jer svako ima svoju osobnu listu ... takodjer ni meni liste nisu potrebne jer imam Total Tv i tvviet i jos svasta nesta .... isto tako bila polemika ovdje oko lista pa su ljudi sa mog foruma odlucili da dijele liste, alate, skenere itd... sve palo u vodu zbog par pojedinaca jer vise ste njima vjerovali nego sami sebi a svi ste mogli da uzivate.... ona stara kaze "Zasto jednostavno kad moze komplikovano" pa ok neka bude tako .... prozivkama i omalovazavanju ovdje nikad kraja ... toliko od mene
Pozdrav
Pa i ovdje prsti od lista preko 1000 balkan media itd.....
Al ga ti brate siris negativno energiju.......
Ja mislim da bih forum odahnuo da te banuju zbog sirenje negativne energije i omolozavanje ovog foruma i uzdiganje drugoga

@Sota
Slusaj da ti kazem nesto...ja sam napiso da pomognes ljudima ovde at si okrenuo temu na drugu stranu....ko koga pljuje i zasto i kako i sta mene briga o tome.

Ako si clan ovde i slikas da imas onda to i uradi al to je opet tvoje licno sta ces da radis....

Pomazes i delis pises ...pa ja isto to radim al ne gledam kao VI koji pomazete neznam koga jer kako sam sazanao samo koga znate.
Pa zasto ste ovde ako ne pomazete jednu druge....ostanite tamo gde ste..pustite ljude nek se snadju bez vas jer ionako od vas nista

Nemoj da mislis sad tebi ovo pisem
ali pre neko vece pisem jednom clanu koji je i na tvome forumu koji je ovde slikao art listu a meni nesto nije radila dobro......

Posaljem pm da mi salje praznu listu bez user-pass i sta mislis koji sam odgovor dobio
Sta bi bilo kad bi trazio Listu koja radi
Zato ljudi ovde @internacionala & dsukija cene i postuju jer daju bez da kazu ja tebe ne poznam ili sl.
Da ne odugovlacim ako hoces pomagaj ako ne slikaj i dalje meni licno ne treba nista..

Toliko od mene

@Sota
Slusaj da ti kazem nesto...ja sam napiso da pomognes ljudima ovde at si okrenuo temu na drugu stranu....ko koga pljuje i zasto i kako i sta mene briga o tome.

Ako si clan ovde i slikas da imas onda to i uradi al to je opet tvoje licno sta ces da radis....

Pomazes i delis pises ...pa ja isto to radim al ne gledam kao VI koji pomazete neznam koga jer kako sam sazanao samo koga znate.
Pa zasto ste ovde ako ne pomazete jednu druge....ostanite tamo gde ste..pustite ljude nek se snadju bez vas jer ionako od vas nista

Nemoj da mislis sad tebi ovo pisem
ali pre neko vece pisem jednom clanu koji je i na tvome forumu koji je ovde slikao art listu a meni nesto nije radila dobro......

Posaljem pm da mi salje praznu listu bez user-pass i sta mislis koji sam odgovor dobio
Sta bi bilo kad bi trazio Listu koja radi
Zato ljudi ovde @internacionala & dsukija cene i postuju jer daju bez da kazu ja tebe ne poznam ili sl.
Da ne odugovlacim ako hoces pomagaj ako ne slikaj i dalje meni licno ne treba nista..

Toliko od mene
Не мјешам се у туђе дискусије али чини ми се да си на мене мислио, ово је био мој одговор

R47UmsR.png

Ту листу као и доста других су ми различити људи послали а да их нисам ни тражио, знају да ми не требају. Исти случај је и са неретвом, два брата итд. Било би неодговорно са моје стране да нешто до чега нисам ја лично дошао дијелим и шаком и капом.

@torpedoo
tebe nisam ni spominjao ovde tako da nemam nista stobom al kad si vec odgovorio ja sam ti odgovorio ovako
//// Ok..ma nije problem resice se i to nije nesto bog zna sta.. ////

Soti sam odgovorio na njegov odgovor da njegovi ljudi pomazu i da se pojedini uzdizu od nas clanova.
Ja sam odgovorio zasto je to tako a TVOJE IME ne stoji nigde ili gresim negde...tako da ne razumem koja je svrha da se nesto slika i Hvali evo kod mene radi a ne pomaze
Zasto ovaj forum postoji onda...ja sam sredio listu za 5 min i bez tvojeliste/pomoci.

Problem su clanovi koji ne znaju puno o tome ...al opet kazem nemam nista protiv vas radite kako vam je volja niko vas ne moze naterati drugacije.....a nemojte i govoriti lose o clanovima koji postuju druge clanove koje pomazu uvek.

Pozdrav
Те знам Шота одвремето кога даваше листи не само тука ,туку и на хрватски форум па и на султановиќ форумот ама тогаш беше обичен форумаш и помагаше.Ама сменет си за 360 степени одкако те наместија модератор и влезе во вип собата пасега листа од тебе никој не гледа само слики(изгледа тоа ви е некое главно правило во таа вип соба да не смеете да делите листи ). Оние што одбија да влезат во таа вип соба а со самото тоа продолжија да делат листи ви станаа виртуелни непријатели број 1. Ние на кајгана имаме повеќе добро видено од таа ваша војна отколку лошо.

1.Луѓето добиваат листи и си гледаа џабе од претходно.
2.Како последица на преминувањето на банираните од вашиот форум тука на кајгана, вие отворивте тема во која почнавте да делите листи.
3. Искенерите се пуштени во оптек како последица на претходниве 2 точки.

И велиш дека сликата што ја поставуваш каде се гледа единствено бројот на пронајдени листи била од едукативен карактер за останатите на форумот.Јас мислам дека повеќе е фалење отколку едукација па де објасни ми што тоа научивме ние од таа твоја слика?
И постот повеќе ми беше заебанција каде објаснував дека слика со таква бројка секој може да постави на начинот кој го објаснив а тебе толку те погоди што ме спона еднаш на форумот и ете уште еднаш во таа ваша вип соба па нели фрустрацијата да си ја излечиш до крај мораше и тука да ја прекопираш.
Тоа дека вие 50-тина одбрано друштво имате неколку илјади листи и си ги чувате само за себе е познато одамна ама нели поарно е да си ги чувате отколку да им дадете на некои што скенирањето па и воопшто компјутерите се шпанско село ,и сакаат единствено да гледаат балкански канали за џабе.Тука не спаѓам јас бидејќи знам по некоја да убодам и сам ама познавам многу што едноставно се лаици и нема шанси да научат да скенираат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom