Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Нешто и оној кајмаковски, шупакон излегол со „став“, па во фазонот на дерпињата чилиманов и милошоски кои фрлаа со г***а по гигантите Конески, Рацин, Јаневски - баш ме интересира кој к***ц е па тој кајмаковски бе? Која величина е тоа шмокле да повикува и сите да паѓаат у несвест што кажал? Пеел у некое шоу наменето за публика што гласа за дпне, овци што дремат пред турски серии по цел ден и тој е некој човек битен за држаава :facepalm:
100% му се јавиле од штаб и му рекле: „Ти текнуе дека ти збуфтавме 100 000 евра да фалшираш на евровизија - ај трти се сега!“
Исто е и со каљопи и со квази-глумцине, да не ги редам сеа, дијареа ме фаќа од тие ликови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Meanwhile at the „културно богатство“ на Македонија

@Almeida твој сектор е ова, гледај и учи како добиваш гратис фонтана со едно плаќање :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Dobro, sepak jamajka si go pokaza pravoto lice sinoka, za nego podobro graganska vojna i diktatura otkolku mirno i demokratsko predavanje na vlast , taka da ne me cudat negovite verglanja sega, plus sabajlecki ja procital mirka koja povikuva na istite raboti- napad na sobranie, nasilstva, zakani

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кајмакоски, оној кој отиде во швицарска да ѕида куќи пошто работа у Струга јок, почна да објаснува на фејЗЗЗЗЗЗЗЗЗ...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Сега нека искочат од коалиционата Дуи и нека го потврдат Зоќи оти го знаеме ко трчи лжи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кајмакоски, оној кој отиде во швицарска да ѕида куќи пошто работа у Струга јок, почна да објаснува на фејЗЗЗЗЗЗЗЗЗ...
се тоа тргнал од ФБ со постовите за Тамара а како вчера да беше кога плачеше по телевизии дека за леб немал и морал во Австрија и Швајцарија да црнчи.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Во моментов небитни се оние кои кои својот народ го прогласуваат за непрокопсан. Тој народ на улица не гледам дека ќе се повлече после ова. А полицијата пак нема да застане позади зајо заради ќотекот и навредите што ги добиваше последните 2 години. Војската е во рацете на Иванов.... Така да јас немам многу што да објаснувам, тоа треба зајо да го прави или можда да побара помош од УЧК.
не заборавај дека полицајците серат , а штом серат тие мораат и да јадат, Врховниот командат има моќ евентуално да нареди на некој таму аџутант да му купи бурек, многи се поважни оние кои командуваат со единиците, а не сум многу сигурен кој е сега тоа. Ситуацијава ја вади само наоружан народ и евентуално Таманската дивизија , ако русите пак не се напраат наудрени....се дуго завршува со голема чќиприја за некој догледен период на време....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На сите ни се пара срце, тоа нема врска со ниту една партија.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Вау војската е во рацете на Иванов. Готово ги наполнивме гаќите од оваа помисла. Народот надвор сакал не сакал ќе се повлече, немаат за што да протестираат. Кажи ми ти како ќе му веруваш на Заев ако каже дека ја отфрла платформата гласно и јасно, ако сега не веруваш?
Сега нема на што да му верувам. Барањата се да се откаже од платформата. А ќе му поверувам според реакциите на албанските партии.

W

wicked_1

Гостин
Dobro, sepak jamajka si go pokaza pravoto lice sinoka, za nego podobro graganska vojna i diktatura otkolku mirno i demokratsko predavanje na vlast , taka da ne me cudat negovite verglanja sega, plus sabajlecki ja procital mirka koja povikuva na istite raboti- napad na sobranie, nasilstva, zakani

На такви лудаци само пријави до мвр, ништо друго. 24/7 во глава му е како да провоцира меѓуетнички конфликт...па и пишува "ние народот".

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
не заборавај дека полицајците серат , а штом серат тие мораат и да јадат, Врховниот командат има моќ евентуално да нареди на некој таму аџутант да му купи бурек, многи се поважни оние кои командуваат со единиците, а не сум многу сигурен кој е сега тоа. Ситуацијава ја вади само наоружан народ и евентуално Таманската дивизија , ако русите пак не се напраат наудрени....се дуго завршува со голема чќиприја за некој догледен период на време....
Има и тоа, околу 10К само е прашање колку се спремни да излезат.[DOUBLEPOST=1489158498][/DOUBLEPOST]

Напад на собрание? Треба прво да влезат во собрание овие за да треба да има таква акција....
Граѓанска војна синоќа.... ?!?!?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom