Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Во Битола ќе бидиме непобедливи!
Тешко која екипа ќе замини со 3те бода од Битола против овој Пелистер.

На 5 април играме следна дома со Силекс би требало да се готови до тогаш

Ve snema naednas shooo takaaa
do kae rabotata so soblekuvalnite ?
Си го ладиш и ти другар, сакаш стадион, а те мрзи да појдиш да видиш до кај е изградбата. Пред 2 дена ти постираја слики до кај се. Битола е ова, ете уште еден ред тули имат турено денојве.:pos:
Иначе соблекувалните разбрав газдите на Пелистер ги праеле. Двојката со кој стигна се дрибла, му ги турна трибината и соблекувалните и овие ни криви ни должни налепија.:pos:

Последно уредено од модератор:
Пак Мечкаровски ќе ни суди в недела само тој ни суди цела пролет нека сменат малце :D

Пенал за Пелистер :P

Нерешено ќе биди реален исход за ова утакмица. Мене ми оди накај 1-1 или 2-2...
Очекувам да падни по еден гол на двете страни.

пс.
Дали Ковачев ќе биди во составот за в недела ?

Abe pobedvame garant nedela I ke se odlepime od rabotnicki baze ke gi resi "negovite" najvazna ke bidi odbranata da ne primi gol so znaci 2-0 za nas ;)

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Нерешено ќе биди реален исход за ова утакмица. Мене ми оди накај 1-1 или 2-2...
Очекувам да падни по еден гол на двете страни.

пс.
Дали Ковачев ќе биди во составот за в недела ?

Нема да биди во составот, уште е повреден.

Аман де, за повреда на раката месец и пол неможи да се опорави. Сварно не ми е јасно шо толку време му треба да го опорават.
Стварно не би знаел да ти одговорам, само то го имам како информација :)

ke se vrati za renova ili skupi sto posto od sigurni izvori e ... inace domasnata so sileks ke ja igrame bt posle pauzata e to

Dobro be ovie bea na pripremi vo Turcija ili turisticki. Katastrofa se vo formata.

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

Овај пораз ќе оди на душа на Шенсои!

Си прај циркузи со составот веќе неколку кола... Почнува со Миленковски, без Силва и Фернандо и го остава Иве да си игра курташак цела утакмица.
Илиев дрветина, еден куп грешки прај, цела одбрана виси ради него.

Многу слаба утакмица, шанса за гол неможиме да напрајме.

Najslabata utakmica ova sezona zasluzen poraz katastrofa bea uzas neviden edna sansa ne napraja. Golman nemame ni Paseto ni Iljo nikoj dzabe Bojovic arno ja izigra utakmicata ama za golot zaeba ne vide deka e zad nego Elmas mozese da ja izbie I taja topka ama toe. Fernaando od utakmica vo utakmica se poslab e nz shomue I Lukas slabo denes. Ive neznam do koga ke igra 90 minuti pa coekot posle 70 nemozi da mrda be a ne igra da kreira a Baze denees sho igrase eve neznam nigde go nemase :)
Neka se prat soblekuvalnite pobrzo nemozime non stop gosti da sme ne ne biva za nadvor.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom