Ај не можеш за Пеп нешто да спомнеш, или да ставам коефициент ?Типично каталонско понашање, не судеше водителот (судијата) у нивна корист и избегаа...
Kako be majstore,ovoj do Pavle kutese celo vreme do prvata pauza,dvajcata mu se nafrlaa na Bogoevski celo vreme..po pauzata samo @Serpico verglase..Имаше водител, Павле не знаеше што попрво да прави дали да се дере или да чита од тетратчето пред него ?
Германска лабораторија, аудио експерти. Сега треба да се објаснувам со некој ко верува дека збор по збор биле сечени и залепени разговорите, ко Пандов што ве лажеше. Ете пробај ти напиши реченица, снимај ги зборовите по азбучен редослед и пробај после од тоа да составиш реченица и види како ќе изгледа. А богами за илјадници разговори им ќе ти треба голема база на зборови, па најди објаснување како измонтирал некој толкуснимки. И Милчо Манчевски го бараше аудио монтажерот да работи за него, ни Холивуд немале ништо приближно. Мислам, ова е толку просто што не е за сериозна дискусија.Koi laboratorii? Stanuva zbor za stotici iljadi snimki, koga stignaa se da analiziraat. I kolku presudi ima so far vrz osnova na tie snimki.
Им ги спомнаа хашките случаи и плус едно исто повторуваа, Бетменот не знаеше што да каже едно исто кажа пет пати. Тој ретардот стана и овој ко кученце на ланец по него.Што се случи, зошто заминаа? Не сум во можност да гледам.
Имаше водител? Павле не знаеше што попрво да прави дали да се дере или да чита од тетратчето пред него ?
Добро што е сеа работава Сорос здосади па ај пак БЦ? Годините беа пишани метафорично не буквално.https://mk.wikipedia.org/wiki/Бранко_Црвенковски
ако од 2013 до 2017 има 10 години алал нека му е... а башка и на минатиот конгрес на сдсм беше почесен гостин а има против него коруптивен случај подебел
е тогаш власт која наместо во ЕУ и НАТО ќе не носи во Русија и Белорусија и ќе возиме сите лади земаме плати во рубљи а на печалба ќе одиме во северна кореапарадоксот на диоген, да се смени власта и да дојде дуи на власт поздрав чао пријатно
Дуи е беше опозиција или власт?е тогаш власт која наместо во ЕУ и НАТО ќе не носи во Русија и Белорусија и ќе возиме сите лади земаме плати во рубљи а на печалба ќе одиме во северна кореа
Кажуваа дека морало да ја има платформата уште во предизборната кампања за да биде легитимна сега, и кога водителот ги праша во која програма на ДПМНЕ ја имало амнестијата на хашките случаи избегааШто се случи, зошто заминаа? Не сум во можност да гледам.
Ајајајај. Овој Павле ми е и мене шљум фаца. Ама ова од Дамовси и Бетмен денеска беше поголемо дно од кањонот Матка.Имаше водител? Павле не знаеше што попрво да прави дали да се дере или да чита од тетратчето пред него ?
ClassicКажуваа дека морало да ја има платформата уште во предизборната кампања за да биде легитимна сега, и кога водителот ги праша во која програма на ДПМНЕ ја имало амнестијата на хашките случаи избегаа
Сол се стори браникот од Дамовски, Дурловски, Бетмен, Станковски.Изгледа вака ќе ја "бранат" Македонија.