Не постои кај нас легло. Има во Србија (познати се они по разновидни легла ептен), а за цена не знам али во никој случај евтино не, ~1500 па нагоре чиста раса, со фамилијарно дрво со се..Дали знаете од каде можи да се најди бостонски териер и ако знај некој колку кошта![]()
Пролет, да си го пораснеш до зима е најдобро особено ако ке го чуваш надвор, Марјан Петровски мислам амстаф кенел му се вика одгледувачницата е врвот во Мк, потоа др. добри се Јане Серафимовски на Пет Шоу го даваа незнам дали одгледува сеуште и Бисмастер Кенел Битола, Тоше Митев еден од газдите.Некое инфо за амстаф (amstaff)?
Кој продава, каде, цена, кој период е најдобар од годината за купување и сл.
Фала многу, Јас не знаев ништо, вака кога некој ќе ми даде насоки е подобро.Пролет, да си го пораснеш до зима е најдобро особено ако ке го чуваш надвор, Марјан Петровски мислам амстаф кенел му се вика одгледувачницата е врвот во Мк, потоа др. добри се Јане Серафимовски на Пет Шоу го даваа незнам дали одгледува сеуште и Бисмастер Кенел Битола, Тоше Митев еден од газдите.
НиштоФала многу, Јас не знаев ништо, вака кога некој ќе ми даде насоки е подобро.
Знаеш ли ориентационо колку се движи цената?
Вчера видов на еден оглас кученце амстафче 500е.Цента зависи од изложбен успех на родителите, не сум сигурен во ова ама мислам дека од овој квалитет кутре под 200, 250 евра нема да биде.
Да да, стапив во контакт со Тоше (испадна порано комшија да ми бил)Најди ја страницата АСТ Клуб Македонија
Дали знаете од каде можи да се најди бостонски териер и ако знај некој колку кошта![]()