Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
neznate vi zasto international objavlja , da ga niko neprca, svi bi vi gledali ,ko da imate lastnog iptv provajdera, a kad mu zapnes za oko ,onda se mozete posloviti dobrim listama , neznate vi sta sve on ima ,a ono bas sladko njemu necete dobiti nikada, pa prcajte kolko očete , on če da vas sve sje.. a on če još uvjek imat šta da gleda ,a vi čete žmurit hehe . ne da očem sa tim postom nekome da zapnem za oko , samo hoču dobro svima , pustite covjeka na miru , ko i sotu ,sto stalno ga prcate , jedan klan voli njega a jedan drugog , urazumite se i niko nece bit bez listi i liste če vam potrajat , a satim prcanjem unistavate sve ono sto mi samnom ukupno nađemo jedva a vi sto imate pojma o tome kako do dobrih listi doči , vi uvjek imate rezerve a mi obični smrtniki šmrc

ako da ne evo odgovornih za objavljivanje na prvom mjestu najpoznatiji i najjodgovorniji

1. International
2. tissot75
3. dsuki1966
4. elmu986
5. .....
6...
7. manje bitni
a i ti si tu negdje na listi ana e sad neznam dali ima jos neka ana
i jos neki koji se nisu mogli nositi sa ovim znanjem iako su svi oni ponovo na ovom forumu i uredno prate zbivanja. Znaci linije za skeniranje se daju na pp kao i mac linije a ne javno kako bi se hvalili pojedinci koji sve znaju i bolji su od drugih. Znaci strane linije se objavljuju javno a domace samo na pp onima koji hoce skenirati a ne javno.
Eto to nisu moje rijeci ali su mi neki ovdje prisutni ljudi objasnili i oni su naveli ove odgovorne ljude za unistavaj MAC i ostalih linija.
I eto dosli smo do toga da je svaki komentar suvisan.
Internacional ti nisi vise na prvom mjestu :) ovaj sa 4 pruzima vodstvo ;) a Bobanku nr.2 :)[DOUBLEPOST=1488670569][/DOUBLEPOST]
neznate vi zasto international objavlja , da ga niko neprca, svi bi vi gledali ,ko da imate lastnog iptv provajdera, a kad mu zapnes za oko ,onda se mozete posloviti dobrim listama , neznate vi sta sve on ima ,a ono bas sladko njemu necete dobiti nikada, pa prcajte kolko očete , on če da vas sve sje.. a on če još uvjek imat šta da gleda ,a vi čete žmurit hehe . ne da očem sa tim postom nekome da zapnem za oko , samo hoču dobro svima , pustite covjeka na miru , ko i sotu ,sto stalno ga prcate , jedan klan voli njega a jedan drugog , urazumite se i niko nece bit bez listi i liste če vam potrajat , a satim prcanjem unistavate sve ono sto mi samnom ukupno nađemo jedva a vi sto imate pojma o tome kako do dobrih listi doči , vi uvjek imate rezerve a mi obični smrtniki šmrc
Znaci najbolje na obje strane nemozes propast :D

svako ko me zna tu na forumu ili na nekome drugome forumu moze, da potvrdi da ja nisam skrtica ni ulizica svakome pomognem i djelim dobre liste kao i uputstva kako do njih doči , a ono sto je izvan mog znanja tu nemogu pomoči , ko pita taj neskita , uvjek se nađe nneko ko voli pomoči

potrebnoe je ,da znas i ti da nesto podjeliš da bih sta dobio , tako upoznas ljudi druziš se sanjima i posle kad ti netrebaju liste , nikad neznas kad ce ti covjek doči upomoč kad ga trebaš nezbog listi nego kad stvarno nesto ozbiljnog u zivotu iskrsne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom