Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
heh moram ti kazem nesto...sad se setio kad smo dosli ovde nismo znali svedski a otisli u diskoteci.
Bili mladji za jedno 20-ak god....prijatelj poceo da igra sjednom svedjankom i mislio gotova stvar nako malo vremena.
Medjutim zenska mu pokazuje prsten...da je verena ili vencana sad ne mogu se setit tacno a on mislio da mu ona poklanja prsten i to jos zlatni i onda mozes zamisliti sta je dalje bilo....na kraju nas uhapsila murija.......al nas pustila nakon sto su nasli tumaca dok se sve resilo ostasmo do jutra u pritvor.
Hahhaa
Aaaa pa kazem ja je...s svedjanke drz se skenera i uzivaj manje su rizicni jel tako?:cool:

Hahahaha ma kakvi i skeneri su rizicni ...skaniras bez vpn i tako teras jedno 2 -3 dana popijes Ipban i nista ne nadjes i onda dodjes ovde i kazes ma kako ja nista nemogu nac a recimo JA ili neko drugi
hvali se naso liste ...a ti pojma nemas o cemu se radi..... i to na doozivotni ban haha

heheheheeeeeeeee :oeoeoe::oeoeoe:

ako oce jos neko gradina eto nema hahahah nikome nedam
upropasti koknkurenciju ,moracu se stobom pozabaviti ,u buducnosti
hahahah... moram jos liste objaviti?[DOUBLEPOST=1488666820][/DOUBLEPOST]uhhhh pa ako objavim one ko gleda sta sam dao od mene da gledaju all jasam postene necu se hvaliti ko je ko ;)

ako bas moras daj predji na 1 ti objavi 2
a onda predji na ovu tvoju sliku Bitku...kad si vec poceo idi redom nemoj preskakat 1 ..mislim na gradinu ...al nemoj onu koju ja imam ......
hahahah ne sekiraj se sve cu vam liste objaviti :) i bitka i gradina1 i sve ostale liste.. samo se vi hvalite da ste majstore :)[DOUBLEPOST=1488667229][/DOUBLEPOST]
ako bas moras daj predji na 1 ti objavi 2
a onda predji na ovu tvoju sliku Bitku...kad si vec poceo idi redom nemoj preskakat 1 ..mislim na gradinu ...al nemoj onu koju ja imam ......
hoces da ti licno tebi pokazem lista od gradina 1? reci da ili ne?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom