Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zasto se zamarate skenerima? Nije vise u modi... to sa listama i sa u/p mozete na jednostavniji nacin..
Ponovit cu.opet
Liste koje sadrze User i pass tipa
u/Km38hjkeLPn3
p/WKo93b2mnh
Za par sekundi imate liste ;)

sretno

Pozdrav

Đe ste "Hakeri" da vidimo kako se to rabota BEZ skenera od 2000$

Pozdrav

Đe ste "Hakeri" da vidimo kako se to rabota BEZ skenera od 2000$

Pozdrav
50% mislim da znam kako se to radi , probao i uvjerio se da 100% ne znam

Zašto plavuša stavlja novčanik pun novaca na televiziju?
- Zato da joj budu bogatiji programi!

Последно уредено:
Ma ne :), ima dosta majstori, a i ne sakam publicitet :). Na kogo mu e potrebna pomos ce mu pomognam. Delenje listi ne e pomos, taa sekako ce zastane i sto potoa :).
Slazem se naravno, ima dosta majstora, da ih ne imenujem, ali uglavnom je to starija ekipa (ne misleci na broj godina nego na vreme od kad su poceli strimove, ekipa koja je u iptv poslednjih 5-6 godina i vise). :)

Unauthorized request.
kako ovo moze da se autorizira
verujem da neko zna

ajd da probam ponovo,ako može jedna listica od gradine ili art.

се кур*иш или што,
ставај ги сликиве во спојлер,
не е првпат,шо прајме ако сите на цел екран ставаме слики,неможиме ништо да прочитаме и видиме
Ma jok NE kurci*m se .... stavljam sliki da se ne vidi BROJ programa jer... NE vjerujem nikom .... moguce da je na forumu bas taj cija je lista ... usporedi Broj kanala kod sebe i? Malo razmisli .. i dodajem kad tvoji kraljevini carevi stavljaju sliki onda cutis o mori....

Pozdrav

Ma jok NE kurci*m se .... stavljam sliki da se ne vidi BROJ programa jer... NE vjerujem nikom .... moguce da je na forumu bas taj cija je lista ... usporedi Broj kanala kod sebe i? Malo razmisli .. i dodajem kad tvoji kraljevini carevi stavljaju sliki onda cutis o mori....

Pozdrav
А ја мислио ти сакриваш гоблен :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom