Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.831
Поени од реакции
36.864
Одличен пример ти е оваа госпожа од од косово
НАВРЕДИ И ЗАКАНИ ДО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ И МАКЕДОНИЈА: Политичарите од протекторатот Косово со закани до Македонија!

http://infomax.mk/wp/навреди-и-закани-до-претседателот-ива/

– Денес Албанците во ФИРОМ имаат два пата по кои треба да одат: Или денеска сами да прогласат независност и сите ние заедно да им помогнеме да успеат во тоа, или да одат и да го уништат гнасниот претседател кој ги кочи да живеат. Ние Албанците имаме само еден начин како да преживееме во ова место каде што господ не определил, а тоа е да стегнеме раце и сите заедно да одиме раво кон една единствена држава… Затоа што имаме само една татковина“ , завршува Дода на Фејсбук.
Ами што чекате?

Нарамете пушките и со Иванов заедно право во бој!

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Реакциите на србите и русите ми кажува дека влегуваме во опасна замка, под плаштот на лажното братство и наводно православство да влеземе во некаква „србославија“ под руско влијание што ќе биде сочинета од Србија и остатоците од Косово, Босна, Ц.ГОра и Македонија кои ќе можат да ги приберат кон себе.

Само да имаат на ум овие што дркаат на руската „подршка“.
A shto, ti sakash da vlezeme vo bratstvo so Albanija i Kosovo??? Bratstvo so "Crni Dupki????

V

viktora

Гостин
Да се реагираше порано можеби немаше да дојде до вакви ситуации.

Најискрено се надевав дека куршум ќе му закачи.Вакви говна не заслужуваат воздух да дишат.За пари и деца би продал.[DOUBLEPOST=1488484354][/DOUBLEPOST]
Ами што чекате?

Нарамете пушките и со Иванов заедно право во бој!
Чекаме да видиме од која страна вие шарените ќе застанете.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
A shto, ti sakash da vlezeme vo bratstvo so Albanija i Kosovo??? Bratstvo so "Crni Dupki????
Не, сакам таму каде што сите европски земји се тргнати, во европско единство, дали како ЕУ или некој друг модел не ми е важно, а не уште еднаш да паѓама на истата финта и пак со србите да делиме заедништво и комплекси под покровителство на бедните руси од кои освен скапано железо и лажна подршка ништо друго нема да добиеме.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.255
Поени од реакции
18.205
Не сте свесни во како срање ја вовлекувате државата,сите 450 000 на број. Без никаков сојузник,против помоќен непријател.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.831
Поени од реакции
36.864
Најискрено се надевав дека куршум ќе му закачи.Вакви говна не заслужуваат воздух да дишат.За пари и деца би продал.[DOUBLEPOST=1488484354][/DOUBLEPOST]
Од "ваша" сигурно не.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.255
Поени од реакции
18.205
Ниту вие ќе кренете пушки ниту некој ќе застане со вас. Ќе изгинат деца во полиција/војска ни криви ни должни за да потпишеме договор кој ќе е полош од овој.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.353
Поени од реакции
4.149
Некој арап да и го закачи на мајкати курвинска. Како можеш да посакаш некому да закачат куршум? Бедо од човек, за сендвич и сестрати ке ја продадеш да услужува мафијаши.....

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Поарно српски жандар од колку албански УЧК да се шета низ Скопја

Башка полесно е да научиме да велиме “Ја сам србин “ од колу “Unë jam një shqiptar“

А и за имиња можат да останат исти само на крај едно ИЌ се додава а кај овие другите мора и име и презиме тотално да се менва во ново.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
"Snowflakes" :D se gleda deka imas prateno americki fan grupi/strani itn. :D
Toa ti e svetska kategorija, mislam na "Snowflakes". Ne bi rekol deka se Milenials zatoa shto mislam i vo taa generacija mnozinstvoto se pametni deca...Tie Snowflakes se proizvod na preterano zgrizheni roditeli koi gi pumpaa decata so ona famozno: " You are special" i deka sekoj e dolzhen da im udovoluva, i za sekoja sitnica se ofended i treba da znaesh kako da se obratish...dale mashko ili zhensko ili neshto desetto samo gospod znae...ako zgreshish mu gi narushuvash human rights...i aj da ne odam off topic.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Мајката предавничка требаше да ви се наебе, среќа ваша што повикуваа на смирени протести. Вакви копилиња како вас одма ќе почнат да бегаат кога ќе видат друга група против, да не зборам за Албанци ќе видите Албанец и магла ќе фатите. Да сте ја сакале државата немаше да се криете 2001.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Некој арап да и го закачи на мајкати курвинска. Како можеш да посакаш некому да закачат куршум? Бедо од човек, за сендвич и сестрати ке ја продадеш да услужува мафијаши.....
A be ostaj ja raat majka mu, balkanski mentalitet, i na mechka, i na zmija i na ezh ke mu kazhesh da ti ibam majkata :drk:

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Незнам што да кажам, срам да му е што на човекот му потроши толку многу флуидна течност.
Која ретарда си гигс, просечен к** има поише мозок од тебе. Штом фаќаш сеир на вакви работи мора да си некој со психолошки проблеми. Фацата од јогурт да не моеш да си ја испереш фашисту селски.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.831
Поени од реакции
36.864
Се што ќе се случи деновиве и последиците што ќе настанат за Република Македонија се целосна одговорност на Никола Груевски кој повика да се излезе на улица и да не се седи во папучи да се бранела државата и Иванов со кршењето на Уставот.

И инциденти по улици и етнички конфликти и санкции од меѓународната заедница, сите последици се и ќе бидат одговорност на Груевски и Иванов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom