Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.031
Сум спиел ко заклан 14 часа. Се разбудив гладен, без желба за нешто.
Одењето на благо се поместува. Ветар+дожд. Или како што би рекле романтичниве, ќе има секс.

Песнава ја чув пред два дена, а таа стара... Ама довоно за да ислушам неколку песни од малиот

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Драга,

Па ние уште од 2011 воведовме двојазичност.После иселување и за двојазичност сме понапред од сите.ОхриТ!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Eve nesho MAKEDONSKO.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Не знам зошто прв пат се сложувам со фикусот. Платформата е создадена во друга држава и од туѓи државници.
И ако позадината е друга...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Ја мислам малку ни се овие орлиштава низ Чаир што ги имаме, боље така низ цела Македонија да ги изнаставаат, чисто онака да не' потсетат кај живееме. Со изговор дека веќе постои двојазичност, нека има веќе и тоа низ цела Македонија. :D

Патем скроз си забегав скроз со снепчетов. :ROFLMAO: Интересна работа било, детска радост бе. :D
Ај, чао. :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Кој вика дека ако не работиш у државна институција не моеш да влезеш у минус, еве ја влегов у минус 20 денара што ми ги зема банката за картичка за банкомат:pos:. Ко ќе ми текне дека у прошливе два месеца потрошив скоро 1500 евра и тоа скоро све на излагање, за сега да неам денар:cool:. Ама никад не жалам, за некој месец пак ќе се дигнам, пари се печалат за да се трошат, само здравје да се има.

Kajgana Shop

На врв Bottom