Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 мај 2008
Мислења
10.979
Поени од реакции
11.619
Што викаа од ДУИ, АА, БЕСА или ќе ни прифатите СЕ или нема влада/потписи, штом ги доби потписите мора да дал одлична понуда!

Се надомести во приватни фирми за чистење:D
Како прво, не може да прифати се' затоа што нема ни 2/3 мнозинство во Собрание. Второ, Теута АРифи кажа дека несогласувањата со ДПМНЕ биле во однос на правосудството (веројатно и СЈО тука). ДПМНЕ тоа го демантираа уште пред некое време. Не верувам на никого, да бидам јасен. Али ако знаеме што се' има напраено Грујчо со раководството, искажаниот збор има многу мала вредност. Трето, реков дека најверојатно измените се во контекст на примена на албанскиот јазик. Ќе видиме дали таа ќе биде воопшто проширена од законот од 2008ма. Затоа одбегнувам да дадам мислење додека не видам црно на бело.

Твоја логика е искривена..
Свак што не поштуе закон,име,химну,грб сиктер.
Тој важи за сви партије, народ малцинста итд.
Македонци другу државу немав...

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Многу добро знаеме кој не поштуел закон и кршел Устав. А знамето намерно не го спомнуваш? :D

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Да бе стварно....г(д)омнари, до каде е смената на соросоидот Бејли? Нели Трамп е на ваша страна (со Путин заедно btw)?

Тепате луѓе што чесно си го вадат лебот бе паразити небањати! У име на лопови сте тепале луѓе што дошле да го пренесат тој циркус што го праите по улициве, дивјаци неартикулирани!

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Нема потреба за нервоза. Уште ден два и потоа опозиција, па затвор.

Од Стејт Депатментот дојде чурук ферман, да се формира влада и да се работи по Прибе. Ништо и од Трампа, сега уште Меланија остана.
Пази ги на нивните сајтови, сеуште пишуваат дека од Сад бараат истрага за Бејли и дека крајот му се гледал. :pos:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.979
Поени од реакции
11.619
Пази ги на нивните сајтови, сеуште пишуваат дека од Сад бараат истрага за Бејли и дека крајот му се гледал. :pos:
Колку само за инфо на сите, дипломатските претставници (во случајов шеф на мисија) во своите коментари, мислења и слично не смее да оди надвор од она што како насока е дадено од Стејт департментот во случајов.

V

viktora

Гостин
Не знам што е работа али сви овија куртон интернет wariors нејќев да се изјаснив дали су Македонци...

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Олабави ги малце,нека одат на пуш пауза.Ке ги прегрееш во главите.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.765
Поени од реакции
30.614
Мене се уште ме загрижува тоа шо некој ќе воведува двојазичност а црвените и плавите си фаќаат сеир кој попрво ќе оди у затвор.
Не се лажете на сите ќе им дојде крајот...Грујо и Заев иста ќелија ќе делат памтете го ова.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Мене се уште ме загрижува тоа шо некој ќе воведува двојазичност а црвените и плавите си фаќаат сеир кој попрво ќе оди у затвор.
Не се лажете на сите ќе им дојде крајот...Грујо и Заев иста ќелија ќе делат памтете го ова.
Мене ме загрижува тоа што навистина верувате во ова.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Некој ќе лежи, а некој ќе виси.

Статус
Затворена за нови мислења.