Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.145
Поени од реакции
5.963
Не живив али Македонија е на Македонци.
Малцинства си имав свои права..
Кој сака птеко леб погачу само стап ако не му се свиѓа нек иде куде ке му биде поубаво...

Sent from my MI 5s using Tapatalk
По таа логика, ако ти од Куманово дојдеш во Скопје, треба да го јадеш стапот? Пошто Скопје е на Скопјани, нели...

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Значи ако не ги знаат овие другиве се што све филмови нема ви минат низ главата, зш онда кога имаше контрапротест не се одеше со исти сценариа ко ова за кое фураш ти, као бре тогаш не им текна, на овие соросоидите, предавниците и т.н.
Има илјадници камери кој ги следат протестите, потоа речиси секаде има безбедносни камери, значи многу брзо ќе ги дознаат кој се.

Спинот ви е дека ги нападнале новинарите оти А1он го подржува СДСМ, дали е тоа дали не е незнаеме, прво да се најдат кој се, потоа зошто ги нападнале и на крај ќе извлечеме заклучок.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.979
Поени од реакции
11.619
Има илјадници камери кој ги следат протестите, потоа речиси секаде има безбедносни камери, значи многу брзо ќе ги дознаат кој се.

Спинот ви е дека ги нападнале новинарите оти А1он го подржува СДСМ, дали е тоа дали не е незнаеме, прво да се најдат кој се, потоа зошто ги нападнале и на крај ќе извлечеме заклучок.
Во секој случај организаторот сноси одговорност.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Се надевам некоја лоша фора ти е ова, пошто мене кур да ме болеше за Македонија, ќе си свиркав досега во некоја друга држава. (не сакам да испадне дека имам нешто против оние кои си заминале, сосема ги разбирам)
Ако беше ќе беше свесен дека Зајко не ги решава проблемите![DOUBLEPOST=1488310325][/DOUBLEPOST]
Во секој случај организаторот сноси одговорност.
Знам дека тој сноси одговорност, затоа прашав дали навистина биле дел, а дали организаторот ќе одговара е друго прашање, шарените се живо офарбаа, па не слушнав дека платиле нешто.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298

Во држава во кој новинари, сниматели беа исфрлени ко кучиња од собрание, а сеуште незнаеме зш, сега ќе чекаме, исправаме криви дрини и донесуваме заклучоци за тепање на новинар, снимател на протест надај се мажу на пијана жена. Незнам какви све ќе беа реакциите ако вакво нешто се случеше на новинари, сниматели на телевизии блиски до власта али ок то се патриоти овие издаици.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.979
Поени од реакции
11.619
Ако беше ќе беше свесен дека Зајко не ги решава проблемите![DOUBLEPOST=1488310325][/DOUBLEPOST]
Знам дека тој сноси одговорност, затоа прашав дали навистина биле дел, а дали организаторот ќе одговара е друго прашање, шарените се живо офарбаа, па не слушнав дека платиле нешто.
Јас се' уште не знам што се договорил Заев со Аљи. Кога ќе дознаам, ќе дадам личен суд. Јас само знам за (не)делата на Груевски и фамилијата/дружината.

Инаку, ако не се лажам протестите на Шарената револуција не беа пријавувани во МВР (ама не сум сигурен за ова). Па така, де јуре нема ни организатор кој одговара. А поединци одговараат кривично, беа донесени неколку условни пресуди и плус да се надомести штетата.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Во држава во кој новинари, сниматели беа исфрлени ко кучиња од собрание, а сеуште незнаеме зш, сега ќе чекаме, исправаме криви дрини и донесуваме заклучоци за тепање на новинар, снимател на протест надај се мажу на пијана жена. Незнам какви све ќе беа реакциите ако вакво нешто се случеше на новинари, сниматели на телевизии блиски до власта али ок то се патриоти овие издаици.
Ајвона ја нападнаа, а вие велевте дека се намачкала со кечап:toe:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Ајвона ја нападнаа, а вие велевте дека се намачкала со кечап:toe:
мммм јас би ја намачкал цела со кечап и излижал слатко како капаче од нутела

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Јас се' уште не знам што се договорил Заев со Аљи. Кога ќе дознаам, ќе дадам личен суд. Јас само знам за (не)делата на Груевски и фамилијата/дружината.

Инаку, ако не се лажам протестите на Шарената револуција не беа пријавувани во МВР (ама не сум сигурен за ова). А поединци одговараат кривично, беа донесени неколку условни пресуди и плус да се надомести штетата.
Што викаа од ДУИ, АА, БЕСА или ќе ни прифатите СЕ или нема влада/потписи, штом ги доби потписите мора да дал одлична понуда!

Се надомести во приватни фирми за чистење:D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Нема потреба за нервоза. Уште ден два и потоа опозиција, па затвор.

Од Стејт Депатментот дојде чурук ферман, да се формира влада и да се работи по Прибе. Ништо и од Трампа, сега уште Меланија остана.

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Напаѓачите на новинарите во бегство

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
По таа логика, ако ти од Куманово дојдеш во Скопје, треба да го јадеш стапот? Пошто Скопје е на Скопјани, нели...
Твоја логика е искривена..
Свак што не поштуе закон,име,химну,грб сиктер.
Тој важи за сви партије, народ малцинста итд.
Македонци другу државу немав...

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom