Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Како виду овој е почетак чек полка не само што нема да се вози ни кафе нема да може да пиете на рат.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

S

silmarillion

Гостин
Ѓоко да ги шитнам малце летан hoverboard ако ти е проблем? Башка можеш да го користиш и за преминување на другата страна на Вардар, кога ќе одиш накај клетите во Чаир де. :)))

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.306
Поени од реакции
4.068
Ама мислат ли овие протестантиве дека прават проблем на полицијата, наместо да брка криминалци и терористи сега нив треба да ги расправа со денови оти не му се седело дома! Удираат директно по безбедноста на државата. Каде беа кога беше -20 да протестираат а не сега кога се стопли па ај ке шетаме по улиците. И да, што сум јас должен да заобиколувам со километри и да дремам на семафори оти на некој му текнало да протестира. Ете кој сака да протестира нека оди во паркот или во Борис Трајковски и нека протестира колку сака....

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Ѓоко да ги шитнам малце летан hoverboard ако ти е проблем? Башка можеш да го користиш и за преминување на другата страна на Вардар, кога ќе одиш накај клетите во Чаир де. :)))
Не го познавам тој ховербоард.. од Скопје ли е?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Не знам Заев дали му прифатил.. ама тешко.. мора да се исполнат ветувањата. Се разбира, некои ветувања не се исполнуваат, ама кон одредени „фактори“, мора...
остај бе заев тој е пичка карактер не е како грујо да исполни ветеното.
Стигна ли Грујо во Идризово како што свечено се заколна пред цела македонска јавност??

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Ама мислат ли овие протестантиве дека прават проблем на полицијата, наместо да брка криминалци и терористи сега нив треба да ги расправа со денови оти не му се седело дома! Удираат директно по безбедноста на државата. Каде беа кога беше -20 да протестираат а не сега кога се стопли па ај ке шетаме по улиците. И да, што сум јас должен да заобиколувам со километри и да дремам на семафори оти на некој му текнало да протестира. Ете кој сака да протестира нека оди во паркот или во Борис Трајковски и нека протестира колку сака....
Не ги потсеќај на тоа жити све, фатија патриотска реума кога спиеа во автобусине пред DICK, а сендвичите крцкаа со измрзнатата посебна. На внуците веќе им раскажуваат како гинеле на фронтот за татковината.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Тогаш не беа тие цени на становите. А нели била на работа во Либија порано
Ако имала некој нафтен извор во либија може
Пола милион евра да дадеш за станови е премногу па и директорка на рафинерија во либија да работеше

V

viktora

Гостин
не може вмровски сајт да зборува во име на народот
не може една група членови на партија да се претставуваат како народот
Кажи кој е народен сајт?Пишува нешто за криминалот на Заев и вицето или само за ВМРО?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Стигна ли Грујо во Идризово како што свечено се заколна пред цела македонска јавност??
Кога рекол? Јас видов дека му понуди на Заев ако се откаже од албанизирањето.[DOUBLEPOST=1488290913][/DOUBLEPOST]
Ако имала некој нафтен извор во либија може
Пола милион евра да дадеш за станови е премногу па и директорка на рафинерија во либија да работеше
Кој е тој пола милион? Да не претеруваш малку појќе? Иако, не знам, ова е рекла-казала.

V

viktora

Гостин
А бе со месеци кружев по обиколница ради шарениве каде беше ти тогаш да коментораш?

Член од
27 јули 2016
Мислења
105
Поени од реакции
95
а зошто Грујо ќе дозволува да го уапсат ако е невин?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Веројатно имаат на ум дека е џабе бркаат терористи и криминалци ако отиде државата.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Кога рекол? Јас видов дека му понуди на Заев ако се откаже од албанизирањето.[DOUBLEPOST=1488290913][/DOUBLEPOST]
Кој е тој пола милион? Да не претеруваш малку појќе? Иако, не знам, ова е рекла-казала.
Се заколнал над камата и ревоплверот дека заминува за Идризово

3 стана во епицентар на скопје секој над 100 квадрати секој по најмалце 1700 евра квадрат па рачунај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom