Груевски да беше искрен во намерите ќе му го понудеше ова на Заев кога кај него беше мандатот, а не да трча кај Али да моли за мандати и на крај пак да добие корпа.СДС сакаше Груевски да оди во затвор,
Груевски се нуди на тацна, овие одбиваат и ја прифаќаат Платформата.
Ќе испадне како што викав, не е Груевски ниту Дпмне таргетот, туку нешто друго.
Се нудел грујоСДС сакаше Груевски да оди во затвор,
СДС сакаше Груевски да оди во затвор,
Груевски да беше искрен во намерите ќе му го понудеше ова на Заев кога кај него беше мандатот, а не да трча кај Али да моли за мандати и на крај пак да добие корпа.
Се нудел грујо
Кај беше да се понуди пред да сфати дека портите од шутка му се отворени? Или кој очекуваше дека до ова дереџе ќе дојде, да се моли кај сдс за коалиција. Дали можеше ова некој да го предвиди пред да излезат бомбите? ГРУЈО да бара коалиција со СДС? и само затоа што ја сакал Македонија?Како само се врти тркалото, од целосна контрола во државава од семкарница до мвро да паднеш на ниво кај сдс да молиш за коалиција. Истата таа сдс за кои на митинзи се поплукуваше и викаше не дај боже да дојделе на власт!
До Македонија му било инаку на паторот. И животот ќе го дадел за Македонија![]()
Епа бањати мои непартиски, ако сте ме читале ќе видевте дека уште првиот ден кога излезе платформата реков дека
И после сака да биде сфатен сериозно кога ќе пишува глупости и ќе тера геополитики за Трампуле, Путин и компанија...
ama tie ne citaat takvi raboti, tie rabotat na platformata, ne za drugo tuku ke mu go nakrsat na Grujo, ke ispadnat negovi spasiteli.Епа бањати мои непартиски, ако сте ме читале ќе видевте дека уште првиот ден кога излезе платформата реков дека
ВМРО и СДСМ треба да направат коалиција и да им ја начукаат платформата во гз.
Зошто бе имаш интернет? Зошто?ama tie ne citaat takvi raboti, tie rabotat na platformata, ne za drugo tuku ke mu go nakrsat na Grujo, ke ispadnat negovi spasiteli.
Не дискутираме на темава што ти си рекол и кога, туку ги дискутираме потезите на ГрујоЕпа бањати мои непартиски, ако сте ме читале ќе видевте дека уште првиот ден кога излезе платформата реков дека
ВМРО и СДСМ треба да направат коалиција и да им ја начукаат платформата во гз.
А сега не дискутираме јас што сум рекол?Не дискутираме на темава што ти си рекол и кога
Samo kulku da znaes, da ne recis ne znaese, od poodamna ti si staven na listata na ignore.Зошто бе имаш интернет? Зошто?
Не знаев, еве на болница сум. Уште не можам да си дојдам на себе кога слушнав дека си ме ставил на игнор. Друг пат те молам немој со вакви испадиSamo kulku da znaes, da ne recis ne znaese, od poodamna ti si staven na listata na ignore.