Ништо не те разбрав. Каков баланс?
Вие што сте про дпШне, целата дискусија ви е сведена тоа дека зз не чини и крај. Отворена офанзива кон него.
Од фамозната "друга" страна се бара да се спроведе правда и да се врати (ако е можно) тоа што е украдено. Не се велича нечиј лик и дело, ниту некој е глорифициран. Нивото на дискусија е тотално различно. Посебно кај вас се приметува кампањско гракање на одредени теми, кои се лансираат по куртон-порталите и стварно делувате ко од едно сопче да ве раководи (бетменот на пример, ете он му е "рака" на илче халкидики)
Не го тупи. Јас реагирам како човек што како секој жив може да има потреба од ова здравство, а минатиов период и имав. И згрозен сум од тоа што се случува таму, а не плачам буквално за нив.
Оној мочконо што лаже дека земал 8000евра месечно дури ми се потсмеваше каков човек сум бил штом ми требало државно здравство. Затоа реагирам така. А на тоа лиглето што ми го напиша тоа пред некој ден и не го казнија модераторите му посакувам сите 8000 за што поширок асортиман лекови да си ги троши.