- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Тука еден викаше "тоа биле навивачи." И од таков сакаш да има мозок, само такви останаа и такви по улица ќе гледаме неколку дена, да се посмееме малку. Ај може и тоа чудо ќе го видиме Бетменчо да излезе на протест.Јас не знам што се противат ВМРО цело време, на нив им се даде првин мандатот и не успеаја да создадат Влада, сега законски треба да го добие мандатот СДСМ, кратко и јасно. ВМРО имаше своја шанса и ја прокоцка, зошто беше против тоа да се продолжи мандатот на СЈО? Зошто беше против, тоа го знае само Груевски и блиските до него. И нема да се подобри состојбата дури и да дојде СДСМ на власт. Само ме нервира лицемерието на ВМРО. Ми изиграваат некои си патриоти. Се виде патриотизмот кога ги каменуваа децата на Кале и кога ослободија еден од каменувачите во живо пред камери, и тоа го направи лично Џеват Буџи, тогашен заменик-министер за внатрешни работи. Јанкуловска ништо не направи за тоа. Така да нека не лажат многу дека не постигнале договор поради барањата на ДУИ.
Толку од патриотизмот. И да, само колку да ви ја освежам меморијата: државата престана да постои кога се потпиша Охридскиот рамковен договор а тој беше потпишан и од ВМРО и од СДСМ и крај.