jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.644
- Поени од реакции
- 27.604
ама Мајдан, а не хомопарада....Мајдан.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама Мајдан, а не хомопарада....Мајдан.![]()
За Смилковско езеро првите протести кога имаше масовни апсења, летање пендраци и дебели казни, дека биле (и јас не сум бил) чисто се сомневам.Ако под шарена револуција сфаќаш и за Смилковско, јас така не мислам.Е како беа, а онде горе велиш администрацијата во регистрирањето ве спречила? А за Тамара, Мартин и за Смилковско беа и овие на кои велиш дека сум им ставала лајкови, затоа не е во ред и ти да ги тангираш така![]()
Пред 9 години сум бил 13 годишник.Што сум можел да сменам, реално ?Не се знае уште дали ќе има таква влада. Во суштина договоров околу јазикот влече корени од 2008-ма, кога влегоа во брак двете лоповски банди, така да тајмингот ви е дебело промашен. 9 години се поминати.
а и сега не можешПред 9 години сум бил 13 годишник.Што сум можел да сменам, реално ?
И да не можам, бар ќе пробам.а и сега не можеш
Неможам со драмава од народ.
Беа другар, јас те уверувам, по исти улици трчавме, знам добро кој седи зад некои од овие јузери што ги лајкам.За Смилковско езеро првите протести кога имаше масовни апсења, летање пендраци и дебели казни, дека биле (и јас не сум бил) чисто се сомневам.Ако под шарена револуција сфаќаш и за Смилковско, јас така не мислам.
Пред 9 години сум бил 13 годишник.Што сум можел да сменам, реално ?
Ако се биле ќе беа дел од здружението глава давам.Ама ај нека е по твое.Беа другар, јас те уверувам, по исти улици трчавме, знам добро кој седи зад некои од овие јузери што ги лајкам.
може, за проба пари не земаатИ да не можам, бар ќе пробам.
Аха значи за тебе неспоредливо е измислената двојазичност и правдата. Јас па прашувам ко демек не знаев.Како што е побитно. Се е битно. Денес е еден од можните црни денови за државата. Нема врска едно со друго. Неспоредливи работи.
Немој глава да даваш, еве јас бев па не сум дел од вашето патриотско здружение.Ако се биле ќе беа дел од здружението глава давам.Ама ај нека е по твое.
..пак се праи некое пејачко друштво?? кое по ред нек си ебе матер...![]()
Знаеш, на одредени еве и јас ќе се ставам, сериозно многу им беше гајле и за Македонија и за македонштината и за Аце и за Филип додека бевме средно. Голем дел од форумов ме знаат лично, одамна се знаеме, знаат кога бев дете какви успеси имав и какви успеси и имам донесено на Македонија, некои се дури до ден денес единствени по осамостојувањето. Можеш и да бараш постови од тој временски период на форумов. Ама проблемот е што откако завршив факс и почнав со работа во приватна компанија, видов што е Македонија.Ако се биле ќе беа дел од здружението глава давам.Ама ај нека е по твое.
Ова е страшна работа од неукост. Еден погоре носење Македонски знамиња поистовети со дпмнеовска симболика. Се прашувам дали е можно воопшто да е Македонец...пак се праи некое пејачко друштво?? кое по ред нек си ебе матер...![]()