Нa зaпaднo блгaрски дијалект . Тoa е мaкедoнскa агенција кoјa рaбoти зa бугарската амбасада. Кaжи сaмo зa кoгa ќе ти зaкaжувaaтДечки ај инфо кој бил на интервју во амбасада... кога се јавивте на фиксниот број што ви го дадоа на интервју за бројчето да ви го кажат, на македонски или бугарски ви правеа муабет?
Не се разбравме, јас бев на интервју на 24 август, и ми дадоа два фиксни броја на кој да се јавам на крај на февруари за да ми го кажат бројчето на преписката. Меѓутоа звонам и никој не ми се јавува, сеа се јавив и на контакт центарот и ми го дадоа истите телефонски броеви. Да не ги истакнуваат бројчињата негде на таблата пред амбасада да не знаете или да одам дирекно да си прашам .Нa зaпaднo блгaрски дијалект . Тoa е мaкедoнскa агенција кoјa рaбoти зa бугарската амбасада. Кaжи сaмo зa кoгa ќе ти зaкaжувaaт
Другар ако сакаш да објасниш како иде постапката преку амбасада од подигање на указ пријава на адреса егн..до пасош дека те следам во таа фаза си моментално фала однапред[/quote]Нa зaпaднo блгaрски дијалект . Тoa е мaкедoнскa агенција кoјa рaбoти зa бугарската амбасада. Кaжи сaмo зa кoгa ќе ти зaкaжувaaт
[/quote]Другар ако сакаш да објасниш како иде постапката преку амбасада од подигање на указ пријава на адреса егн..до пасош дека те следам во таа фаза си моментално фала однапред
Cestito i se vklopuva vo prosecna statistika do 10 meseci za na finalna, super! Ajde da ne izvestis pobrzo i za ukazАјде да се пофалама
Утрово Променет статус од задолжителна на финална. Интервју 21.04.2016, со ЛК од Вујко.
Да дава Господ кај сите.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Јaс целaтa пoстaпкa јa вoдев преку амбасада aмa пoдигнувaње нa укaз зaкaжaв вo сoфијa тaкa дa не знaм кaкo иде завршнaтa фaзa преку амбасада
Super. I jas sum so intervju istiot den. Moze brojce da kazis? Fala, pozzАјде да се пофалама
Утрово Променет статус од задолжителна на финална. Интервју 21.04.2016, со ЛК од Вујко.
Да дава Господ кај сите.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
109**/2015Super. I jas sum so intervju istiot den. Moze brojce da kazis? Fala, pozz
Некој некакво инфо?Знае некој дали стигна дипломатската пошта во амбасада - СК? Требаше месецов...