D
Drexel
Гостин
Законот за државјанство сеуште не поминал на второ читање...и сега со нова влада кога ќе биде изгласана ако не е герб или вмро, ограничувачки амандмани во законот не ни гинат
A sto e toa za vo brisel pred nekolku dena imas li link nekoj da go spodelis.луге нема потреба от паника ОДИ на подобро ке видите и самите работите се средуваат пр.пред неколку дена во брисел....тоа е еден доказ пример,без моабети низ село почекајте уште малку....
Се согласувам без паника, но ако ја гледаме ситуацијата објективно Брисел еднаш ја опомени бугарија за лагано давање државјанство, а и сигурно уште миграција не би подржале, се се сведува до национално ниво и следните избори, Брисел нема контрола врз национални закони на една држава да диктира кој добива државјанство или не, останува бугарите да решат, не сум негативец туку реалист и на сите им посакувам добро посебно во сфера на државјанство.луге нема потреба от паника ОДИ на подобро ке видите и самите работите се средуваат пр.пред неколку дена во брисел....тоа е еден доказ пример,без моабети низ село почекајте уште малку....
Дано на всеки е на среќа. Статистиката покажува, дека во последните две години тенденцијата е повеќе и повеќе да придобиваат блгарско државјанство.Се согласувам без паника, но ако ја гледаме ситуацијата објективно Брисел еднаш ја опомени бугарија за лагано давање државјанство, а и сигурно уште миграција не би подржале, се се сведува до национално ниво и следните избори, Брисел нема контрола врз национални закони на една држава да диктира кој добива државјанство или не, останува бугарите да решат, не сум негативец туку реалист и на сите им посакувам добро посебно во сфера на државјанство.
Каква е политическата ситуациа при вас другар? Какви са шансите да печели ГЕРБ на изборите в март?Дано на всеки е на среќа. Статистиката покажува, дека во последните две години тенденцијата е повеќе и повеќе да придобиваат блгарско државјанство.
si gi pomesal brzinite ne e brisel,london bese kolku se sekavam britancite i nivni novinari ja istrazuvaa politikata i problemite ima video,vesti potrazi si na internet ke si vidis.A za novo nesto sto zboruvaat sega za brisel ne sum zapoznaen zatoa i prasuvam ako nesto e izjaveno.na dobro ili na loso toa me interesira ako ima nekoj neka spodeli.Се согласувам без паника, но ако ја гледаме ситуацијата објективно Брисел еднаш ја опомени бугарија за лагано давање државјанство, а и сигурно уште миграција не би подржале, се се сведува до национално ниво и следните избори, Брисел нема контрола врз национални закони на една држава да диктира кој добива државјанство или не, останува бугарите да решат, не сум негативец туку реалист и на сите им посакувам добро посебно во сфера на државјанство.
ama ich ne se pronajdov vo to sho velit ovde ... tuka zborvet za nekoi 114 interpol kriminalci nekavi si chuzhdi muslimani turci i albanci .... se pronajde nekoj tuka deka e chuzhd ??? zatoa li se isplashifte ???http://news.bnt.bg/bg/a/akhchieva
Овде е целото видео,пак глупости немаат ли попаметна работа да прават новинариве
Имaш пoвеќе oпции, зa еден ден ,зa три или месец. Секoјa услуга рaзличнo се плaќa. Зa експресно ти е 100 евра зa 8 чaсake kaze li nekoj kolku vreme se ceka da izlezi pasoso od ko ke se slikas ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Epa toa e Masha i jas sto kazav vcera, od muslimani, turci, albanci, cigani i kriminalci se problemite, ama sto kar ako site ne stopiraat zaradi problemite so niv, ako se uspori ili zakoci rabotava?[DOUBLEPOST=1487923302][/DOUBLEPOST]Luge molete se toj sto ke pobedi da koalicira so nasiov od VMRO !ama ich ne se pronajdov vo to sho velit ovde ... tuka zborvet za nekoi 114 interpol kriminalci nekavi si chuzhdi muslimani turci i albanci .... se pronajde nekoj tuka deka e chuzhd ??? zatoa li se isplashifte ???
Uf me relaksirase so muabetov, pomirno da spijamNa site istrazuvanja sto gi napravija ako denes bea izborite koj ke ponedi... gerb ubedlivo vodese taka da ke pobedi sigurno
ГЕРБ ќе биде поразен на изборите,се кладим со тебе.Na site istrazuvanja sto gi napravija ako denes bea izborite koj ke ponedi... gerb ubedlivo vodese taka da ke pobedi sigurno
ne mojt da bidit za nas.... to za drugi se mislit ko sho ubo kazha potpredsednickata na bg oti za to che se grizhet sluzhbite nivni itn. itnEpa toa e Masha i jas sto kazav vcera, od muslimani, turci, albanci, cigani i kriminalci se problemite, ama sto kar ako site ne stopiraat zaradi problemite so niv, ako se uspori ili zakoci rabotava?[DOUBLEPOST=1487923302][/DOUBLEPOST]Luge molete se toj sto ke pobedi da koalicira so nasiov od VMRO !