Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
@international ili ostale hakere,dali ima server koj ima strim exyu kanale na 60fps?
imam liste ali svi su 24fps...
dajte sta da skeniramo gde ima liste sa 60fps strimove
sutra cu pogledati u arhivi mislim da imam neke stakker liste[DOUBLEPOST=1487730794][/DOUBLEPOST]
Heh...
Nema brisanja.
Nek vide ljudi ko si i sta si. A ne da ovde prodajes mu.. za bubrege.

200 konekcija
http://tv.iptvsensation.com:6500/get.php?username=arsenal&password=kHwVbbMEG5&type=m3u
white stari druze ,nepetljaj se ,i kad postavljate i slikate uslikajte sve ,naprimjer blind slika dio konverzacije sa dsukijem a onaj gdje pljuje po pojedincima sa sf i sta govori za vip to nema pozdrav

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
Tebe znam odavno i cenim i postujem...nazalost u pravu si i verovatno cemo pogasiti te teme na oba foruma ...ako ne iznadjemo neko drugo resenje,ali za sada mislim da ce tako biti...jos sutra cu pokusati da se cujem sa Adminisdtratorom Kajgane..napadaju nam server danonocno ,razlog zasto, eto covek sam napisao,mada i da nije to smo znali....
ko napada sever i kome zna se,slusaj vama je u interesu da se ugasi ,da bi biznis isao bolje ,hajde da se dogovorimo ,sve sto mi objavimo ovdje ,naravno ne uzimajuci sf u bilo mojem kontekstu ,i dsuki i bilo ko ,a vi da nas ostavite na miru ,i ovim duplirarim nikovima isto to reci ,vidio si ja kad udjem sduplim nikom ,kod vas na 10 sekundi se zna da sam ja ne krijem ,jer pisete romane o meni ,eto prijedloga ,da nebi ko sto ti kazes ispastali ljudi ,sa oba foruma ,koji nemaju novce za restrimere ,konkretan predlog , ,eto,
idemo dalje,
i sta god mislili o meni ,nikada nebih se spustio na to da optrecujem server ,toliko eto boki ,ti si tamo admin mozes spreciti uzmimanje nasih nikova ,ja cu ovdje uticati na dsukija da i on to neradi vise naravno ni ja ,a adminu predlog ovdje ko vas spomene da ga ,odmah BANUJE
eto konkretan predlog[DOUBLEPOST=1487733083][/DOUBLEPOST]
Posto po obicaju lazes i kao neznas ko sam ja evo da te malo podsetim:

white zar si na to spustio , pa ja i ti smo djelili izmedju sebe toliko toga , sta sa dda objavimo to i ulrednosti
Posto po obicaju lazes i kao neznas ko sam ja evo da te malo podsetim:

nemogu vjerovati white, da si ti to uradio ,objavi i onda nase konverzacije ali sve ,ili ako hoces ja da objavim ,dsuki je bio u svijetu cs linija ,cardsharing i dreamboxova ,i ovo ga je pocela zanimati ,od prije godinu i nesto ,pokazao je nevjerojatan talent ,cak je uz pomoc ,necaka koji je izvstan programer uz njegove ideje uspio ,sloziti ,scriptu za network ,usisiavanja citavog servera ,i ako si mu dao listu , big deal ,tebe nikad nije ,spomenuo[DOUBLEPOST=1487733174][/DOUBLEPOST]eto imate konkretan predlog ,javi te sta ste odlucili, ,laku noc ,

Последно уредено:
Член од
17 октомври 2016
Мислења
418
Поени од реакции
2.306
international, druze, tebe nisam pominjao, niti bih. Ovaj tvoj sadasnji ortak me je na prvi moj post napao, kao evo spijuna sa SF-a, mozda se ne secas toga. Admini su obrisali posle to, kao i moj odgovor. Sada gledam kako pise kojekakve lazi i jos kao nezna ko sam ja. Cisto da podsetim coveka da me je svojevremeno molio za liste, mozda se i seti ko sam :)
A ovo, sta vi imate izmedju sebe, u to ne ulazim i ne komentarisem.
Pozdrav

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
international, druze, tebe nisam pominjao, niti bih. Ovaj tvoj sadasnji ortak me je na prvi moj post napao, kao evo spijuna sa SF-a, mozda se ne secas toga. Admini su obrisali posle to, kao i moj odgovor. Sada gledam kako pise kojekakve lazi i jos kao nezna ko sam ja. Cisto da podsetim coveka da me je svojevremeno molio za liste, mozda se i seti ko sam :)
Pozdrav
ok

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Pozdrav
Da rezemiramo ;).Nisam napisao da te ne poznam,za spijun je bilo u zezanciji :)ako se sjecas cak sam napisao da se poznamo na sta si ti odgovorio da za mene nisi nikad cuo to si napisao cak jednom clanu sa sf na kajgani koji je napisao sta se vi poznate :) toliko o tome ako se ne sjecas cemo naci.Drugo istina da si mi slao neko vrijeme liste prije godinu i vise dana 5 ili 6 kom i to
u nizu istih jos ih imam u folderu.
Zadnje napisao sam : Ko pa si sad opet ti.... nisam stavio tri tocke zaboravio.
Ubiti mislio sam ko pa si sad opet ti da sudis.
Jer si napisao da se nece tamo izbrisati nek vide kakav sam ja i international jer sam za oba trazio da se izbrise smatram da nisi time ni njega podrzao tom izjavom tvojom.
Znaci bez moje ijedne rijeci tebi jer te postujem ko internationalovog druga nisam te spomenuo juce
nigdje iako vidim da ga nisi podrzao ni u jednij recenici toliko o drugarstvu .Ti mene jesi juce bez ikakvog povoda prema tebi.Razlog znas samo ti i to ostavljam tebi na dusi.A vadit PM van i stavljat javno ok ti si clan tamo ali modelatori i admin jednog foruma da to rade to je presedan i pokazuje koliko ljudi cijene privatnost.Danas ja sutra neko drugi trebali bi se mnogi zamislit koji razmjenjuju pm poruke.
Ne vidim razlog sta ocete postici time sto vadite pm gdje sam nekad prije godinu i vise molio za liste.
Molili su drugi i mene ima bind folder sa zahvalama meni od clanova sa sf za liste sto to ne objavi pa da vidite ko je sve mene molio za liste tamo iznenadili bi se sto ti sad pisu o meni i internationalu.Ja to
imam na hardu nikad mi nije palo na pamet da to objavim ne vidim svhru toga.Jer ako si nesto nekome dao ili od njega primio to je svetinja i to treba postovat bez obzira ako se odnosi izmedu tih ljudi narusi.

Член од
6 ноември 2016
Мислења
14
Поени од реакции
8
Da rezemiramo ;).Nisam napisao da te ne poznam,za spijun je bilo u zezanciji :)ako se sjecas cak sam napisao da se poznamo na sta si ti odgovorio da za mene nisi nikad cuo to si napisao cak jednom clanu sa sf na kajgani koji je napisao sta se vi poznate :) toliko o tome ako se ne sjecas cemo naci.Drugo istina da si mi slao neko vrijeme liste prije godinu i vise dana 5 ili 6 kom i to
Jer si napisao da se nece tamo izbrisati nek vide kakav sam ja i international jer sam za oba trazio da se izbrise smatram da nisi time ni njega podrzao tom izjavom tvojom.
Znaci bez moje ijedne rijeci tebi jer te postujem ko internationalovog druga nisam te spomenuo juce
nigdje iako vidim da ga nisi podrzao ni u jednij recenici toliko o drugarstvu .Ti mene jesi juce bez ikakvog povoda prema tebi.Razlog znas samo ti i to ostavljam tebi na dusi.A vadit PM van i stavljat javno ok ti si clan tamo ali modelatori i admin jednog foruma da to rade to je presedan i pokazuje koliko ljudi cijene privatnost.Danas ja sutra neko drugi trebali bi se mnogi zamislit koji razmjenjuju pm poruke.
Ne vidim razlog sta ocete postici time sto vadite pm gdje sam nekad prije godinu i vise molio za liste.
Molili su drugi i mene ima bind folder sa zahvalama meni od clanova sa sf za liste sto to ne objavi pa da vidite ko je sve mene molio za liste tamo iznenadili bi se sto ti sad pisu o meni i internationalu.Ja to
imam na hardu nikad mi nije palo na pamet da to objavim ne vidim svhru toga.Jer ako si nesto nekome dao ili od njega primio to je svetinja i to treba postovat bez obzira ako se odnosi izmedu tih ljudi narusi.
Ja ti rekoh da se smiriš i da ne pišeš van teme .Jedan sat epp.

Член од
6 ноември 2016
Мислења
14
Поени од реакции
8
Koga još zanima ko je tebi šta slao i kome si ti šta slao,i kakve to ima veze sa ovom temom!!!

Член од
3 август 2016
Мислења
150
Поени од реакции
170
Draga damo!
Kad govoris o drugima, mnogo govoris o sebi (From)
Ocito je da imas takozvani kompleks "Balkan" nametnut od belosvetskih kvazi politicara.
Za tvoju informaciju Balkan dok je stvarao nauku,filozofiju i umetnost ta tvoja samoziva Evropa je bila 1000
godina mentalno i psiholoski zamrznuta.Nice je je bio pametan covek, pa kad su ga pitali sta ce svet dobiti od Evrope
rekao je alkohol, kapucino i licemerje.
Od tvojih poslednjih postova uocio sam da zelis da drzis svet ni manje ni vise nego za vrat, i da ga krojis ama bas po tvojim merilima i konstrukcijama.A svet nije nista drugo nego dozivlaj svakog ljudskog bica, i svako ljudsko bice ima
slobodu da dozivljava svet onako kako hoce i zeli i nema niko pravo da ga demagoskim putem usmerava po sopstvenim merilima.Stoga, tvoja merila su tvoja i ja to postujem, ali pusti da drugi zive svoj zivot po sopstvenim merilima i zeljama.
Trece ovo je javni forum u takozvanom virtuelnom svetu, isto kako sto je javno mnenje u realnom zivotu.
I u jedno i u drugom prostru svako ima neprikosnoveno pravo da daje svoje misljenje, pazi misljenje, a ne sud, etiketiranje i diskreditacija pojedinaca.Ti ne iznosis misljnje, vec rigidni sud.To je cak i nauka podvela kao "logicka greska".Nemas pravo suditi nikome.Hegel je rekao covek koji nije shvatio polemiku i diskusiju na principu "pro i kontra", taj nije daleko otisao u razmisljanju.Ne moras da citas Hegela, ali procitaj bar Ivu Andrica "Znaci pored puta" i bice ti jasno sta je rekao o ovakvim ljudima, koji tako bahato poput tebe brane i objasnjavaju sta je dostojanstvo i dignitet.
I za kraj pozvacu se na Eriha Froma.Zapisao je da je 20-ti vek, vek kada je enormno porasla ljudska inteligencija ali
i ljudska tupoglavost.Mi smo naucili kako nesto uraditi ali nismo naucili dali nam to uopste treba.Tako i ti, naucila si
nazalost destukcijom i besom da nameces svoje stavove, ali nisi naucila dali ti to uopste treba.Sudeci po tome izgleda da je tupoglavost jos vise napredovala.
Много коментара, твој је бар граматички коректан а на остале се нећу ни осврнути.
Балкан је споменут у сасвим другом контексту, намерно или случајно твој коментар је отишао у другом правцу. Дотични је једном приликом у свом излагању споменуо Балканце у пежоративу дајући себи на значају јер ту више не обитава. Верујем да Ниче и о томе има неки пригодни цитат.
Да не идем даље са образложењима..... Савет теби, ако желиш неког задивити нису ти потребни цитати - успио си у пет реченица убацити Андрића, Ничеа, Хегела, Фрома...свега има само тебе нема.
Општи утисак је да си прагматичан али и лицемер. Толико о томе, неком другом приликом на неку другу тему можда - на ову више не.
п.с. - немој да ти боде око "Савет теби"

Kajgana Shop

На врв Bottom