Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
30 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
155
koja je razlika ,kad javno das server i link i raspon ,bez hide bes spoljera da svako moze vidjeti i restrimer ,samim tim je u startu unisteno ,debil vise zna 2a,2c,2b itd je gotova stvar ,o svima poznati raspon ,00:1A:79 radilo je godinama i svi su gledali i gdje ima ,nigdje ni na jednom forumu da se postavljaju scaneri linkovi bez spojlera i hide ,onda idete okolo i supljirate ,taj unistio ovaj unistio koja ironija ,ja sam uvijek za promjene ,kad dam covjeku listu i on gleda bez problema ,sa svojom familijom ,netrza mu nesteka sve ok ,ili kad muvi uvalite scanere ,koji su se prosirili ,kao pozar ,sad su isilovali servere i ionda skontaju da imaju listu ,koja netrza i nezezju i kazu sto cemi ta zajebancija ,i naravno normalni korisnici ,dobiju listu cak nemoraji ni traziti vidim napise treba lista ja mu posaljem listu ,ubi vas sto nekontrolisete ,vise sve sto niste u centru paznje,kralj zar nevidite da je to zajebancija sto vas to pali ,nek vas zovu ,car beg pasa sultan ,netangira me uopste,ko god nesto ,ima i vi nemozete doci do toga ,navalite ko lesinari ,crowa ste zbog jedne jebene liste ,otjerali ,a covjek je toliko toga ucinio na tom forumu ,ovo je ludnica vise ,international ovo intrenational ono ,napraviste od mene ,celebrity ,i od dsukija ,ignorisete nas ,nema bolje stvari ,ako nas nevolite ,i smanujute nam vrijednost,,ovako samo kontra radite ,objavio sam tih 300 jer sam u panelu istog strimera vidio da mjenjaju server i raspone ,i koje sam podijelio pojedincima ,da imaju i scaniraju ,ili sam trebao uslikati scaner i u njemu novi server sa rasponom i staviti na forum da svako vidi ,i u strartu mu presudio ,zato pusti suplju[DOUBLEPOST=1487697300][/DOUBLEPOST]juce sam dobio preko 230 pm poruka za podrsku ,da nastavim sa radom ovdje ,to mi je vazno ,sta obicni korisnici ovoga foruma misle ,ostalo nije vazno
Zasto dozvoljavas da te neko isprovocira , samo stavi ga na ignore i ne zamaraj se .Kao sto kaze stara poslovica ( kome je muha na glavi on stalno je brka ).
Udri brigu na veselje i jedan veliki IGNORE
(
ig·nore
iɡˈnôr/
verb
  1. refuse to take notice of or acknowledge; disregard intentionally.
)

Член од
2 јуни 2016
Мислења
422
Поени од реакции
1.770
Svaka cast i ja sam isto misljenik DOSTA SVADJE DRUGOVI nek to bude zadnji put ja vas lepo molim
D
Neznam zbog čega se ovde non stop napada International pa cokvjek pomaze ljude daje liste da imaju sta gledati,to nije zabranjeno to je negova dobra volja sta on radi dali liste deli po foruma ili ne.A ako se international ostavi da miru koji dan oda se napada dsuki pa to sto oni rade tj. djele liste to je nihova privatna stvar.Mani te se tih optuzivana i vredjanja ostavite ljude na miru ,kome se nesvidja nek ne posećuje najbolji forum Kajganu,niko nema sklopljen ugovor sa nikim .Pozdrav za sve dobronamjerne clanove

Da drug ziko tara dobro si ovo reko .

Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651
Sta je "gore", objaviti 300 mac adresa jednog servera ili kada taj server skenira 300 ljudi ?! :)
Zasto se radi, i jedno i drugo ?! :eek:
Pa, radi rezultata ! :D
A, rezultat je ...... ?! ;)

Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651
Dobronameran savet "amaterima" !
Nemojte biti ljubomorni na "profesionalce" !
Snalazite se kako znate i umete, i kljucajte ih u glavu,
kada god mozete, jer bolje nisu ni zasluzili ! ;)[DOUBLEPOST=1487702249][/DOUBLEPOST]Satelitska antena, ovo
upload_2017-2-21_19-36-19.png i dobra c linija, i gledate sta hocete !
Najekonomicnije i najjednostavnije resenje !
A, c linija za 24 i 48h na netu, koliko hoces ! ;)

Последно уредено:

amos

Outstanding Сasual Dating - Verified Women
Член од
11 октомври 2016
Мислења
72
Поени од реакции
43
PLS MY FRIEND@international

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Ma kajgana nikad vise poseta sve same face dolaze zato ja velim da je najbolji forum .[DOUBLEPOST=1487703151][/DOUBLEPOST]
Sta je "gore", objaviti 300 mac adresa jednog servera ili kada taj server skenira 300 ljudi ?! :)
Zasto se radi, i jedno i drugo ?! :eek:
Pa, radi rezultata ! :D
A, rezultat je ...... ?! ;)
daj mi adresu albuma heheeh

Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651
Член од
4 февруари 2016
Мислења
198
Поени од реакции
100
kada god mozete, jer bolje nisu ni zasluzili ! ;)[DOUBLEPOST=1487702249][/DOUBLEPOST]Satelitska antena, ovo
Прегледај го приврзокот 165287 i dobra c linija, i gledate sta hocete !
jos samo tanjir i gle radosti:vozbud:

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Jedino mi zao gastarbajtera, jer izgleda njima nema pomoci ! :([DOUBLEPOST=1487703291][/DOUBLEPOST]
http://forum.kajgana.com/threads/ТВ-албум.76786/page-17 :D
Sta onaj torente radi tamo ljepi slike a kritizirao hhhehehe[DOUBLEPOST=1487703842][/DOUBLEPOST]
Jedino mi zao gastarbajtera, jer izgleda njima nema pomoci ! :([DOUBLEPOST=1487703291][/DOUBLEPOST]
http://forum.kajgana.com/threads/ТВ-албум.76786/page-17 :D
Kakvih gastebajtera pa nikad vise listi nije radilo ja nabrojah preko 13000 kom domacih jos radi hheeh[DOUBLEPOST=1487703982][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 165287 i dobra c linija, i gledate sta hocete !
Heheeheh jos cuvas i omot od nje hehheheheh jojjjjj sta me nasmijao hihihiihiiihihiihih

Член од
10 јули 2016
Мислења
163
Поени од реакции
218
Sta onaj torente radi tamo ljepi slike a kritizirao hhhehehe[DOUBLEPOST=1487703842][/DOUBLEPOST]
Kakvih gastebajtera pa nikad vise listi nije radilo ja nabrojah preko 13000 kom domacih jos radi hheeh[DOUBLEPOST=1487703982][/DOUBLEPOST]
Heheeheh jos cuvas i omot od nje hehheheheh jojjjjj sta me nasmijao hihihiihiiihihiihih
To je cika Burman.....sto kazu tissotovi kinezi, one of the kind :)
Nagradno pitanje:
Na jednu stranu....tvojih 13000 listi
Na drugoj cika burmanova slika
Sta je bolje ? :)

Izvini suki :( greska ispravljena ali bojim se da ce rezultat biti isti :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom