dreambox+шеринг [ cccam ]

• Креатор на темата Креатор на темата taratur
  • Време на започнување Време на започнување
Имам сателитска.од 11000 канали што ги имам на листата голем број не ми се пуштаат.Некои ич нема ништо а некои има информација за што има на програмата а не ми се пушта слика.имам тањир со мотор.
pa tie se site kodirani programi zatoa ne se otvaraat i nema damozes da gi gledas nikako
ti treba dobar resiver i sering da si plates i ke mozes da gledas od tie kodiranite programi

Imam vu solo resiver i imam plateno sering.ima dosta kanali ama mislam deka ima povise sto ne se pustaat,samo mi pokazuva sto ima vo toj moment na programata.dali e toa do seringot,gi ima staveno na lista a realno gi nema ili e kaj mene nesto problemot?

Дечки ај ако може некој предлог од кај да се земи шеринг,во главно да е стабилен и да ги нуди и балканските пакети,добро би било ако има можност и за месечна наплата а не годишна!?
Ако не е дозволено тука за објавување на линкови тогаш во ПП.

Тешко ќе најдеш шеринг со месечно плаќање, а и релано замарање е.

Pa ima nekoi paketi Bulsat,Polaris srpski,Svedski,Norveski celi paketi nisto nepusta.Na satelit pozicija 0.8W ima mnogu kanali sto ne gi pusta.
Едно е да имаш сигнал и да нема програма т.е. нема клуч за таа програма а друго е да немаш воопшто сигнал на програма и да бараш да се пушти.

Конкретно за Булсат и Поларис ти треба Оскам или мгцам за да можеш да ги пуштиш ти е програми, претпоставувам дека имаш цццам и затоа неможеш да ги гледаш (под услов да имаш сигнал на истите) а за шведските и норвешките канали неможам да ти кажам затоа што немам сигнал на нив...

Едно е да имаш сигнал и да нема програма т.е. нема клуч за таа програма а друго е да немаш воопшто сигнал на програма и да бараш да се пушти.

Конкретно за Булсат и Поларис ти треба Оскам или мгцам за да можеш да ги пуштиш ти е програми, претпоставувам дека имаш цццам и затоа неможеш да ги гледаш (под услов да имаш сигнал на истите) а за шведските и норвешките канали неможам да ти кажам затоа што немам сигнал на нив...
A ako moze da mi kazes sto e toa Oskam,mgcam i cccam i dali moze nekako da gi menjam ili e do seringot toa.
Fala

A ako moze da mi kazes sto e toa Oskam,mgcam i cccam i dali moze nekako da gi menjam ili e do seringot toa.
Fala
Тоа се видови на емулатори, можеш да му побараш на тој од кој што си купил шеринг да ти намести ако незнаеш сам, во зависност од ресиверот и/или имиџот што го имаш на него ќе може да ти намести автоматски да се менува на Mgcam на булсат/поларис а на останатите да биде CCCam а можеш и рачно да си ги менуваш сам (прилично лесно е тоа).

Тоа се видови на емулатори, можеш да му побараш на тој од кој што си купил шеринг да ти намести ако незнаеш сам, во зависност од ресиверот и/или имиџот што го имаш на него ќе може да ти намести автоматски да се менува на Mgcam на булсат/поларис а на останатите да биде CCCam а можеш и рачно да си ги менуваш сам (прилично лесно е тоа).
Fala.Ke probam.Valjda ke se snajdam

Neuspeav sam da najdam kako da smenam sam od mgcam vo CCCam :(
Ako ne ti e tesko malo upatstvo :)
Fala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom