T
tissot75
Гостин
Ma nemam nista protiv lika ali bgm i on gladi tamo gdje se moze ogrejat nije bas neutralanKokan me podseca na Rafala Nadala
"Tamos vamos " samo sto jos pokusava da utvrdi koje mu je tamos a koje vamos
Ma nemam nista protiv lika ali bgm i on gladi tamo gdje se moze ogrejat nije bas neutralanKokan me podseca na Rafala Nadala
"Tamos vamos " samo sto jos pokusava da utvrdi koje mu je tamos a koje vamos
Па кога си мрза и не сакаш да научиш да си најдеш сам што сакаш, моли како на камени мост. Понижувај се на секого за една листа, имаш ли со мене некој проблем.nikoj ne go moli..samo procita zahtev tuka i odma dava lista..vie igleda imate nekoj licen problem so nego
da i jas neznam zasto site,,a i ovoj pancepaki pluka po @international ..koga jas a i cel podforum gleda TV blagodarenie na @international so meseci.. a drugite prodavaat muda za bubrezi
Ne se nerviraj, treba site da znaat kakov covek si, ako zarabotuvas na takov nacin, ne se srami od toa. Sekoj ima svoe zanimanje, ti si resil taka, tvoja odluka. Mozebi nekoj den ke najdes i nekoja postena rabota. Mlad si imas vreme.Pa sto mi se obrakas na mene be glup so nego tamu diskutirajte
Najvaznije je kako on kaze da je iskren a vamos tamos je manje vaznoMa nemam nista protiv lika ali bgm i on gladi tamo gdje se moze ogrejat nije bas neutralan
Ne se nerviraj, treba site da znaat kakov covek si, ako zarabotuvas na takov nacin, ne se srami od toa. Sekoj ima svoe zanimanje, ti si resil taka, tvoja odluka. Mozebi nekoj den ke najdes i nekoja postena rabota. Mlad si imas vreme.
???tissot75
A bgm kako citam tvoje postove nebih reko jer nepodrzavas sitnu raju , mislim da se da skuzit na koju stranu vjetar duva kod tebe ...Svaka cast i to cenim meni je suma mala tek da preteram zimu