Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
7 октомври 2015
Мислења
46
Поени од реакции
40
Alo jel se ti pravis lud? Zar ne vidis ko je prvi poceo? Citaj izmedju redova ko koga proziva prvi? Ko spominje stalno Nick Sota? Omalovazava.. idi nazad par stranica i oladi malo i svi vi koji mene prozivate bez razloga mislim da NIKOGA od vas nisam spomenuo koji K se vi mjesate? U cem je problem kod vas? Ja sam se ukljucio u diskusiju jer se mene prozvalo a vi koji ste se nadovezali prosetajte malo na cist vazduh e svasta kakvih ljudi ima da ne vjerujes ... treba da znate prvo i osnovno kako se ponasa na forumu jer ni to neznate upustate se u diskusiju nicim izazvani e da ja ne znam nista naravno nikad nisam ni tvrdio suprotno bitno je da VI sve znate prodali bi
dup* e za listu cccccc
pa dobro be @Sota ti ides na podforum kaj sto se dele liste i solish pamet,
ne e ni prv pat lugje od SF da idat tuka vo grupi, da pishat off topic
kakvo ti e ova ponasanje tebe?
nisto licno ama stvarno vratete se tamu od kaj sto ste doshli

Член од
20 февруари 2015
Мислења
59
Поени од реакции
40
koga zanima AUSTRALIA digital + HD kanale
ali stvarno koga ZANIMA :D
sa dobrim internet vezom ne ispod 24m/s
ABC HD (20-02-2017 23-00-22).png ABC HD (20-02-2017 22-59-06).png TEN HD (20-02-2017 23-01-37).png ABC HD (20-02-2017 22-56-46).png itd...

Последно уредено:

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Ajde bre bolesnici sa SF nazad tamo na svoj forum pa tamo postavljajte pravila kome mozete, i govorite ko sta smije da objavi. Svi ste se naklatili na jedinog covjeka sto ovdje svima pomaze.
A ti da odis od kade sto si dosol.
Jas sum clen na kajgana od pred malku, a od vcera na serbianforum pa i so nekoja boja tamu. I sega sum bolen.
Koj si pak ti da gi navreduvas clenovite na kjagana zatoa sto mnogu od niv se clenovi i na serbianforum.

T

tissot75

Гостин
Kome smeta meni bas nikako zivotami ja za sebe imam i kazite hvala vi doticnom sto vam deli jer ako se on naljuti kraj za vas a po nama mozete vi da udarate kolko hocete od nas nemate nikakvu korist njega cuvajte i postujte hehehehehe.
Kojem to ti klanu pripadas pa po vama ....
A kazes imas sam listi za sebe , ako se i tvoji naljute mozda i ti nemadnes ;)

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
pa dobro be @Sota ti ides na podforum kaj sto se dele liste i solish pamet,
ne e ni prv pat lugje od SF da idat tuka vo grupi, da pishat off topic
kakvo ti e ova ponasanje tebe?
nisto licno ama stvarno vratete se tamu od kaj sto ste doshli
Ja bi tebi i tebi slicnima preporucio da prvo pitas one koji su mene PRVI prozvali pa tek onda mene nesta da pitas ...ajde pitaj one koji mene prozivaju zasto to rade? Kad saznas zasto javi mi se ja njih NE diram NE spominjem znaci NE uzimam ih u usta .. i tebi isto pitanje ko je tebe prozvao da imas razloga za pricu? Ne znas nista os da ti slikam i posaljem na Pm slike gdje mi doticni psuju porodicu? A zasto? TI ces mi reci .... i opet kazem NISU imali razloge e sad ti pametuj meni sta i kako ja treba da se ponasam i dodajem na sve njihove bljuvotine i vrijedjanja tj. Psovanja moje porodice JA im nisam odgovorio pogrdno NIKAD cutio mjesecima i trpio i sad se ti nasao meni da solis pamet ako sam te krivo shvatio JA se izvinjavam ne samo tebi nego svima
Mislim da nema clana bilo kog.foruma da moze potvrditi dokazom da sam ja nekome nesta opsovao jer NISAM a ni NECU ja sam kulturan covjek izvjesnih godina porodican covjek

Pozdrav

Член од
10 мај 2013
Мислења
366
Поени од реакции
239
Sovet od deckoto sto prodava ukradeni listi na reklama5. Pa barem bidi fraer investiraj vo server pa prodavaj.
eee toa me aresuva bravo... so kradenje nebiva nisto uplati 3000-4000 eu za serveri i paneli kanali i taka natamu pa reklamiraj se na pazar5 i prodavaj si..[DOUBLEPOST=1487628125][/DOUBLEPOST]http://185.2.83.16/playlist?type=m3u&deviceUser=draga&devicePass=1234[DOUBLEPOST=1487628225][/DOUBLEPOST]http://becha-tv.ddns.net:8000/get.php?username=bilel_orange&password=gUqW1o9JHl&type=m3u
http://37.187.135.136:8000/get.php?username=bilel_orange&password=gUqW1o9JHl&type=m3u

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom