dduzaic4
Night dating without obligations
- Член од
- 21 февруари 2015
- Мислења
- 219
- Поени од реакции
- 191
sto me onda prozivas ,kakve veze ja imam stobom ,pa da bi neko ,dobio listu normalno ,da pita za nju ili treba da citam misli ne kontam ,bar imam toliko strpljena i zivaca i dobre volje ,da pomognem i dam ,niko me netjera na toNisam upućen u ni jedno što si napiso i ne interesuje me uopšte.Me ni se ne svidja način komunikacije ,ne bih molio ni kog u životu pogotovu ne za jednu bednu listu koja traje dva,tri,pet dana.Te be to hrani da budeš moljen kralju,ponašaš se kao da si izmislio vruću vodu a ni sam nevidiš koliko je to jadno.
Ti si mnogo mlad covek cim pricas tako a koliko vidim ti i neznas sta pricasNisam upućen u ni jedno što si napiso i ne interesuje me uopšte.Me ni se ne svidja način komunikacije ,ne bih molio ni kog u životu pogotovu ne za jednu bednu listu koja traje dva,tri,pet dana.Te be to hrani da budeš moljen kralju,ponašaš se kao da si izmislio vruću vodu a ni sam nevidiš koliko je to jadno.
Hormoni ga opalili da nije dobio mozdaTi si mnogo mlad covek cim pricas tako a koliko vidim ti i neznas sta pricas
Nisam upućen u ni jedno što si napiso i ne interesuje me uopšte.Me ni se ne svidja način komunikacije ,ne bih molio ni kog u životu pogotovu ne za jednu bednu listu koja traje dva,tri,pet dana.Te be to hrani da budeš moljen kralju,ponašaš se kao da si izmislio vruću vodu a ni sam nevidiš koliko je to jadno.
sto me onda prozivas ,kakve veze ja imam stobom
Znaci u drugom smislu lopov se plasi da mu neko nesto ne ukrade ili bide skroz opljackan.Napadaju momka jel djeli liste BESPLATNO, samim tim njihovo trziste se smanjuje. Poenta cjele price. Pozdrav svima
jos nije stigla
svaka cast...pozzz-vama!!!