Nije ni meni !kako doc na te servere od kupuza i tsiptv nije mi jasno
Ides na pijac kupis sebe hehe salim se pozz kingdalikako doc na te servere od kupuza i tsiptv nije mi jasno
'Oces kiseli, 'oces sirovi !Ides na pijac kupis sebe hehe salim se pozz kingdali
Ja imam jos malo kiseli kupuz heheheOces kiseli, oces sirovi !
Taman za jos jednu sarmu !Ja imam jos malo kiseli kupuz hehehe
moras da cekas do godine dok poraste novi hahahahahahdajte i meni malo kupuza :-D
a zamisli kad ti goSSSSSpodin aleNNNNN SSSSakic preti preko neta a nema mudanca da pride kuci !!!!!!!pozzzz za CrowwwwwwUpravo ono o cemu sam govorio, jedan kaze - skenirajte,(imate cim) drugi okaci "masala" listu (im'o je cim) !
Bas takoTaman za jos jednu sarmu !
Sta bi bilo kad bi bilo? Sta mislis kad bi znali za one bolje liste? Kao paprika i mrkva....
onda bi malo vise ljudi mogli uzivat u njiSta bi bilo kad bi bilo? Sta mislis kad bi znali za one bolje liste? Kao paprika i mrkva....
Pozdrav
?[DOUBLEPOST=1487545202][/DOUBLEPOST]a zamisli kad ti goSSSSSpodin aleNNNNN SSSSakic preti preko neta a nema mudanca da pride kuci !!!!!!!pozzzz za Crowwwwww
A, ko to ?! Ko je taj Alen Sakic ?!i jos nekom jebe i oca i materrrrrrrrr!!!!!a zinulo mu dupence za 2-3 evrica!!!!!!i jos pljacka neduznu Raju ilti ljude breeeeeeee!!!!!!!