Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Mislio sam da si kulturniji momak ili covjek nadi se ali tebe nisam nikad uzeo u svoj post ni tebe ni bilo koga drugog mislim sto kazu ljudi da je bolje izgubit 5 prijatelja nego dobit jednog neprijatelja ali nezelim se spustat nivo gdje nema nivoa ako imas sta da kazes reci ovdje i javno nekrijem nista tu sam D3n1 ili vec kako
Mislim da ako imas sta rec da si covjek reci sta te boli !!! Pozzz
Jeli mislis da si ti faca ako mozes ili znas skriptu uradit ... Gdje je problem ovdje se obrati ili ???
Slusaj sad cu ti nesto reci sto nisam htio i izvinjavam se je jednoj osobi ali denisove i losmijeve skripte i alati ne vrede nista ima toliko gresaka toliko nelogicnih stvari da nebi cak ni na faksu ni zavrsni ispit prosli.
I dalje tvrdim da su godinu dana iza nas ono sta mi znamo mozda saznaju za godinu dvije tri i opet ce biti eforija ko sa mac listama.I zato tvrdim da je tocno ona izreka za pojedince zavrsit ces decko faks ali ces biti glup cijeli zivot.Ja sam se cak jednom zazalio nad njim jer toliko neznanje je mene zaprepastilo j a nisam mogao vjerovati.Vidi oni se nemogu dogovorit ko me banovao na sf da poludis bind kaze ja sam ,ovaj se busa denis ne jasam,sota kaze ja sam te cak se ni to nisu mogli dogovorit.Svi prodaju imaju udio u listama i sad treba mac unistit i uspeli su.

Последно уредено:
Член од
21 октомври 2016
Мислења
70
Поени од реакции
30
pa nema mnogu blokirano samo 20 ip adresi cudno :) i toa samo od makedonija pffff[DOUBLEPOST=1487462127][/DOUBLEPOST]

ohhh mo ri majko abe vie stvarno ste maheri za fotografiranje mi mnogu e krataka za bitkananenretvi hahahaha odi pod nekoja maloka izm..j se :) hahahah
Daj mi ip adresa da gi prijavim nadleznima organima na pp i videce tada mac adrese i skenere .

Член од
13 јануари 2016
Мислења
170
Поени од реакции
323
sta ce ti novi kada stari jos rade,malo postavke izmjeni u udri opet
Pozdrav
Opet isto.. sad ce svi na ovaj server.
Pa ako dosad niste nasli lista kako ce te naci na ovaj nov....ne razumem Da nisam juce postavio Vlagora i Centuriona da moze se naci..nista ne bi trazili ..a onda @international uradio stå je radio a sad vi bi i Taj nov server..
Imate jos servera koje radu..
Cim se nesto objavi svi bi na to....dajtese malo sami potrudite.

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
C: 151.236.216.38 10101 contedracula prova
:angel:
:oeoeoe:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom