- Член од
- 3 август 2016
- Мислења
- 185
- Поени од реакции
- 185
nase vase nisam spomenuocuj to nase i vase liste
nase vase nisam spomenuocuj to nase i vase liste
Izgleda da pojedinci jos neznaju kako to funkcionira,samo ih zalim da niti nece jer ovo je katastrofa sta se radi povijest se ponavlja sa sf foruma prije godinu dana i boli me ona stvar ako me ko prozove jer se ponasate ko pijani milioneriRazmisli druze dajes adresu servera i sta ce se skenirat da bi se nasle 100 % liste i to procita 10 ljudi s ovog foruma od njih bar 5 su aktivni na drugim forumima i skontaj sta je sa tim listama za sat vremena ??? E jbg da nespominjem sve ostale koji vide tvoj post da se nemoraju ni ulogovat... Ubijeno minimum 20 listi s tog servera zahvaljujuc tebi , e to je isto kao sto sam ih ja odma objavio da se niko nepati nek stanu odma da negajimo nadu !!!
I trebas da se zavrsi i ta prica oko MAC adresa pa ko poslije sta nadje nek i gleda [DOUBLEPOST=1487432675][/DOUBLEPOST]Ja sam naso PINKIzgleda da pojedinci jos neznaju kako to funkcionira,samo ih zalim da niti nece jer ovo je katastrofa sta se radi povijest se ponavlja sa sf foruma prije godinu dana i boli me ona stvar ako me ko prozove jer se ponasate ko pijani milioneri
Razpidit cete me i objavit cu sve liste pa nek ide sve u onu stvar
Можеш објавити све своје листе али не можеш све моје јер их немаш. Престани спомињати СФ, други пут данас.Izgleda da pojedinci jos neznaju kako to funkcionira,samo ih zalim da niti nece jer ovo je katastrofa sta se radi povijest se ponavlja sa sf foruma prije godinu dana i boli me ona stvar ako me ko prozove jer se ponasate ko pijani milioneri
Razpidit cete me i objavit cu sve liste pa nek ide sve u onu stvar
Tvoje postove nisam ni citao tako da nemam odgovordsuki1966 si ti to nesto nervozan zbog mene?
Nebi se mjeso nisam bio nikad sa SF ali nije bozija kuca da se nesmije spominjat ili ???Можеш објавити све своје листе али не можеш све моје јер их немаш. Престани спомињати СФ, други пут данас.
ma slobodno sta se danas nesmije spominjat mozda vucica heheheheNebi se mjeso nisam bio nikad sa SF ali nije bozija kuca da se nesmije spominjat ili ???
Није наравно, све дискусије и вријеђања почну тако што се спомиње други форум и људи на њему. Ако је то неком циљ, ок.Nebi se mjeso nisam bio nikad sa SF ali nije bozija kuca da se nesmije spominjat ili ???