Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 октомври 2016
Мислења
1.411
Поени од реакции
2.303
Има форума на којима се људи уче како наћи себи листу а има оних на којима се уништавају листе. Даш му скенер а он мисли да је попасао сву памет на свијету...

Член од
10 јули 2016
Мислења
163
Поени од реакции
218
Има форума на којима се људи уче како наћи себи листу а има оних на којима се уништавају листе. Даш му скенер а он мисли да је попасао сву памет на свијету...
Pa koga treba kriviti,recimo tebe sto das skener ili onog sto skenira ?
To mu dodje kao kada ubacis u sobu nekog sto nikada zensku nije dirnuo i kazes mu mozes je samo maziti :)

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Majke mi mile dok citam unazad nekoliko strana nekima samo jos duda fali ili cucla
Al ste smotani ok nasli ste ma drzite za sebe dijelite i uzivajte.
Pojedinci ko onaj SOTA iz sf svaki dan nabrajaju sta su jeli i gdje pisali ,aj opametite se vise
ko da ste nasli na cesti papir za wc tako se ponasate

Член од
27 октомври 2016
Мислења
73
Поени од реакции
37
Ja se izvinjavam ali vidim kako
night_walker pise da nisam i bolje da nista vise ne postavljam da nebi nesto zezno izvinjavam se jos jednom svima na ovom forumu.

Член од
10 јули 2016
Мислења
163
Поени од реакции
218
night_walker pise da nisam i bolje da nista vise ne postavljam da nebi nesto zezno izvinjavam se jos jednom svima na ovom forumu.
Ja samo kazem da je mozda bolje da si 10usrecio na pm nego sto ce mozda 30 njih ostati bez listi.stekao sam utisak da ovde dosta nas patimo od amnezije i zaboravimo sta je bilo javno juce i cim se ponovi isti server nama je kao da smo prvi put videli i navalimo se ko pijani na plot.
Meni je recimo international poslao listu pre 2meseca koja i dalje radi.mogao sam da skeniram ili da postavim javno ali to je indirektno plagijat jer ja nisam nasao taj server i nikada nista nebih objavio javno ako nije plod mog truda ili makar bez dozvole osobe koja me je uputila.

T

tissot75

Гостин
Razmisli druze dajes adresu servera i sta ce se skenirat da bi se nasle 100 % liste i to procita 10 ljudi s ovog foruma od njih bar 5 su aktivni na drugim forumima i skontaj sta je sa tim listama za sat vremena ??? E jbg da nespominjem sve ostale koji vide tvoj post da se nemoraju ni ulogovat... Ubijeno minimum 20 listi s tog servera zahvaljujuc tebi ;), e to je isto kao sto sam ih ja odma objavio da se niko nepati nek stanu odma da negajimo nadu !!!

Член од
22 февруари 2016
Мислења
233
Поени од реакции
491
Ja samo kazem da je mozda bolje da si 10usrecio na pm nego sto ce mozda 30 njih ostati bez listi.stekao sam utisak da ovde dosta nas patimo od amnezije i zaboravimo sta je bilo javno juce i cim se ponovi isti server nama je kao da smo prvi put videli i navalimo se ko pijani na plot.
Meni je recimo international poslao listu pre 2meseca koja i dalje radi.mogao sam da skeniram ili da postavim javno ali to je indirektno plagijat jer ja nisam nasao taj server i nikada nista nebih objavio javno ako nije plod mog truda ili makar bez dozvole osobe koja me je uputila.
Potpisujem sve gore napisano. Svaka cast...

Член од
3 август 2016
Мислења
185
Поени од реакции
185
ljudi objavljuju liste koje se slabije gledaju a ove nase idu preko pm bar bi tako trebalo

T

tissot75

Гостин
E to i jest problem das sve na tanjuru i necijeni se tudji trud :( tih ljudi sto su napravili skenere i nasli servere jbt listu i corava kokos zrno potrefi ...

Kajgana Shop

На врв Bottom