Ma nepsujem tebi matematiku vec ovom hakeru ...E, na ovo nisam mislio !
Nemci jedino nisu morali placati spijune na balkanu, jer smo sami sebi najvece zloMa jest unistit ljudima sve sto gledaju cuj ima bar 10 listi na ovom userue bem ti matematiku ....
normalno da nisi pun si ko brod ,radis za strimere ,skontali smo teE, na ovo nisam mislio !
Koji brod brate,titanik ?normalno da nisi pun si ko brod ,radis za strimere ,skontali smo te
Jbg sta ces svi se usutili jbt niko vise nedira te gluposti javna tajna ali u k.... nemoze se neko da nepokusa dokazat pa ga j...Nemci jedino nisu morali placati spijune na balkanu, jer smo sami sebi najvece zlo![]()
Kazem da nije veselo unistavati liste !normalno da nisi pun si ko brod ,radis za strimere ,skontali smo te
To ti sad meniKazem da nije veselo unistavati liste !![]()
Ja imam cijeli panel i sta sad da ih kacim sve da vjerujes ili jednumnogu e dobra bitkata na neretva.....top podobra zdravje[DOUBLEPOST=1487368445][/DOUBLEPOST]
ne lazi nemas sanasa da ja imas taa lista......[DOUBLEPOST=1487368532][/DOUBLEPOST]
nema sansi da ja imas taa lista nemoj da lazes
?To ti sad meni....Malo sa strane
Nemoj liste skuzice raja samo stavi usere da imamo sta gledat za vikendJa imam cijeli panel i sta sad da ih kacim sve da vjerujes ili jednu![]()
Sto, jel covek neverni Toma ?!Ja imam cijeli panel i sta sad da ih kacim sve da vjerujes ili jednu![]()
Zezam se
To ti je ono ako ne ispricas celom gradu da si j... dodje mu kao i da nisiJbg sta ces svi se usutili jbt niko vise nedira te gluposti javna tajna ali u k.... nemoze se neko da nepokusa dokazat pa ga j...