KaiTekk
R&B boy
- Член од
- 17 март 2006
- Мислења
- 1.045
- Поени од реакции
- 22
Она за што зборувам е: ако некогаш си толку срамежлив од 100 шанси да си фатиш женска не си искористил ниедна, ако си уште посрамежлив до толку така да ти е срам и онака да се поздравуваш со девојчињата така да ќе ги бакнеш во образ, па уште и уште така што таа срамежливост едноставно те прави изолирана личност и наеднаш сваќаш дека треба да се измениш... има ли надеж за тебе? Инаку ова се однесува на дел од мојот карактер :wub:
inaku mnogu dobro mi ide muabet so zenski ama tesko mi e da im pristapam onaka da im kazam zdravo pa cmok cmok vo obraz posle e mnogu lesno (ke se premine na tie tipicni muabeti kako si so prais i taka natamu). Edit: tukusto ja citav temata za roditelski greski i svativ... ova e kako posledica shto moite ne me pustaat kao prvo kako mal do osmo niednas ne sum izlegol vo diskoteka potoa ne se druzev so zenski kako mal poso me ucea ednostavno da bidam sovrsen itn... sega tie posledici se odrazuvaat. Ama se prasuvam dali e docna da se smeni se...
Не се замарај со тоа, промените во твојот карактер и однесување сами од себе ќе си дојдат, ќе видиш. Нема ни да почувствуваш кога тоа ќе ти се случи, едноставно во еден миг ако се анализираш себеси и се споредиш каков си бил до пред извесно време, ќе воочиш разлика, верувај. Сега најверојатно сакаш да бидеш поинаков, но нешто те „кочи“, незнаеш ни сам што е тоа, па бараш, размислуваш...-веројатно сеуште не дошол вистинскиот миг да промениш нешто кај себе и покрај тоа што ти сакаш тоа да го сториш. Некои нешта едноставно неможеме да ги смениме ако не им е дојдено времето за тоа.