Toma
Корона стронг
- Член од
- 22 април 2014
- Мислења
- 4.220
- Поени од реакции
- 3.498
Мења, ако чита изјава од ДУИ, го дискутиравме тоа претходните денови.Као демек мења нешто? : ))))))))))))))))))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мења, ако чита изјава од ДУИ, го дискутиравме тоа претходните денови.Као демек мења нешто? : ))))))))))))))))))))))))))))
Можеби. Ама кога наследил несаглам зошто да не го доуништи.Или пак Грујо да наследеше салам систем можеби и не би правел толку пиздарии.
Нема врска. Луѓето во Бардовци си имаат психолошки состојби и се болни, не се глупи. Има голема разлика.Овој Тома од Бардовци е си пишал дури ко демек не знаевме, не знам само нетот до кога ќе им го пуштаат.
Овој е сместен во посебен дел, кај што се глупите и лудите, Брутус им е главен таму. Некогаш ги пуштаат да вдишат воздух и после правец на форум, им ебам мутантите.Нема врска. Луѓето во Бардовци си имаат психолошки состојби и се болни, не се глупи. Има голема разлика.
Изгледа слабо тепале штом сеуште не им дошол паметот на Македонците, па цело време си гласаат за истите трговци коишто ги трампаат како стока, денес на овој, утре на оној..... policijata brutalno tepase vo poveke navrati Makedonci
Муабетот ми беше доколку наследил салам систем во старт би бил спречен.Каде ти прочита дека го оправдувам?Можеби. Ама кога наследил несаглам зошто да не го доуништи.
Ова е кандидат за најјако оправдување досега. Да бил саглам системот не би можел пиздарии да прае, ама што да прави кутриот Грујо, кога едноставно му се можело. А народот одлучува што му се може, пошто е несаглам системот.
Сигурно и Диме така и се правдал на жена му - што да правам ја, таа ми ги рашири нозете.
Сакам да кажам нема кај нас прецизна правна регулатива и принципиелна казнена политика, се се политизира...Ама ти пак не се читаш сам....
Секој што правел криминал треба да одговара. Али дај ми докази дека се ова што го кажуваш е така...Ми зборуваш за дивоградба на Фиат која стои 10 години, и кога прекина да плаќа мито на надлежните (безразлика дали на некој од СДСМ или ВМРО) некој реши да ја сруши градбата...Нека се казни Фиат немам против ама нека го казнат и надлежниот што 10 години ја оставил таа дивоградба таму...нека го казнат надзорот што бил таму додека тоа се градело...
И сега твоето оправдување за се е, епа што ако тој од ВМРО изнајмувал куќа кога и Шеќеринска го прави истото! ЛЕЈМ ЕКСКЈУЗ ти е тотално!
Поради ова си патиме, затоа што Грујо начекал систем кој може да го искористи, наместо да гледа да го подобри, така што наследникот не ќе може да искористува како и претходникот, они земаат уште толку повеќе да го искористат и прават простор и наследниците да го прават истото.Тие што требаа да градат здрав и стабилен систем ја ебаа цела работа.Грујо начекал и искористил.