Znaci prostete mi sto kje pisam nastrana od temava, ama Daj Boze pobrzo da mi go resat predmetot, na pozitivno se razbira, zosto ovaa mizerija vekje od den na den ne mozam da ja izdrzam, sekoj den mi e borba, malce privatno kje se otvoram, ama navistina stradam i patam sekojdnevno vo drzavava, Te molam Gospodi, smiluvaj ni se na site, zosto ovaa mizerija, vekje ne se trpi.....[/quote Iskreno i jas isto,sekoj den proveruvam,dali mi e nesto smeneto uste sum na zadolzitelna,nervi iskinav i mene mi e kako i na tebe,veruvaj,tolku mi e tesko,so veceri ne spijam ,za zal ni rabota nemam,i eve i jas privatno da se otvoram,i deneska bas citam po forumov i si vikam daj Boze site da dobijat sto imaat podneseno,ti posakuvam brzo da dobies pasos
Eve kolku za uteha, same hereZnaci prostete mi sto kje pisam nastrana od temava, ama Daj Boze pobrzo da mi go resat predmetot, na pozitivno se razbira, zosto ovaa mizerija vekje od den na den ne mozam da ja izdrzam, sekoj den mi e borba, malce privatno kje se otvoram, ama navistina stradam i patam sekojdnevno vo drzavava, Te molam Gospodi, smiluvaj ni se na site, zosto ovaa mizerija, vekje ne se trpi.....
And here.Eve kolku za uteha, same here
Ne razbiram zosto dve brojcina za sto e ova prvoto 101**/2015promenet status
"По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство."
na intervju bev na 25.03.2016g brojce 101**/2015 .... 23**/2016
Prvoto brojce ti e od molbata a vtoroto od prepiskataNe razbiram zosto dve brojcina za sto e ova prvoto 101**/2015
Koe brojce siKolku se ceka za naredna promena na statusot posle ova : " Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија " . Blagodaram !
Prvio broj e sto go vnesuvas za da proveris a toj drugiot e sto se dava za vreme na intervjutoNe razbiram zosto dve brojcina za sto e ova prvoto 101**/2015
Zdravo ti koja godina si bil na iterviju.Е да цела ја исчистија,тоа што се на финална не значи и дека е завршена.И нема правило дали ке оди прво 2016 или 2014.
Zdravo ti koja godina si bil na iterviju.[/qu
27.01.2016 ili 5xx/2016
Statusot mi se smeni na 2.02.2017. Brojceto mi e 16 4xx/2013. Ti koe brojce si ?Koe brojce si
Koga ti se smeni
Jas cekam 2 meseci so istiot status i uste nema nikakvi promeni
16 0xx/2013Statusot mi se smeni na 2.02.2017. Brojceto mi e 16 4xx/2013. Ti koe brojce si ?
ne si sama vo toj kos,i jasZnaci prostete mi sto kje pisam nastrana od temava, ama Daj Boze pobrzo da mi go resat predmetot, na pozitivno se razbira, zosto ovaa mizerija vekje od den na den ne mozam da ja izdrzam, sekoj den mi e borba, malce privatno kje se otvoram, ama navistina stradam i patam sekojdnevno vo drzavava, Te molam Gospodi, smiluvaj ni se na site, zosto ovaa mizerija, vekje ne se trpi.....